Προβληματισμός για αγωνιστικό χώρο και κόσμο, αλλά και πίστη στην ποιότητα της ομάδας

O προβληματισμός για αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης και κόσμο, αλλά και πίστη στην ποιότητα της ομάδας, είναι τα στοιχεία που καταγράφονται σε δεύτερη ανάγνωση από τις δηλώσεις του Μίχαελ Ένινγκ πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και της έναρξης γενικότερα των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στα δυο μειονεκτήματα παρουσιάζονται στην αφετηρία του Άρη. “Ξεκινάμε με αρνητικές προϋποθέσεις, όπως είναι ο αγωνιστικός χώρος, ο οποίος είναι σε τραγική κατάσταση, ενώ λείπει και ο κόσμος, ο οποίος για εμάς είναι ένα δυνατό όπλο. Με αυτά τα δεδομένα χάνουμε το 50%. Βλέπετε εδώ ότι στο προπονητικό κέντρο είναι άριστες οι συνθήκες. Έρχεται και ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και είναι ζήτημα ο αγωνιστικός χώρος” όπως είπε χαρακτηριστικά on camera.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Μια ποιοτική ομάδα, όπως ο Άρης, χρειάζεται έναν καλό αγωνιστικό χώρο, ενώ γίνονται ήδη προσπάθειες αποκατάστασής του. Από κει και πέρα, είναι γνωστό σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα, ότι ο κόσμος του Άρη είναι ένα πολύ μεγάλο ατού, που βοήθησε τα μέγιστα. Οι συγκυρίες δεν επιτρέπουν στην παρούσα φάση, να είναι παρών.

Με αυτά τα δεδομένα, πάντως, ο Άρης δείχνει αποφασισμένος να προχωρήσει, ποντάροντας στην ποιότητα της ομάδας, ένα υλικό που δείχνει ικανό να ανέβει σε υψηλότερο επίπεδο, σε σχέση με τα δυο προηγούμενα χρόνια.

To Top