Προβληματισμός του Σέρβου τεχνικού για τα πολλά εμπόδια, περιμένει Ουντότζι και Ηρακλή

Η αποβολή του Ροκ Έλσνερ στην Κρήτη ήταν ένα ακόμη εμπόδιο στα πολλά που παρουσιάζονται στον Ζόραν Μιλίνκοβιτς και ο προβληματισμός του είναι δεδομένος, στην προσπάθεια του να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό το επόμενο Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

O Σλοβένος ήταν μέσα στους δυο-τρεις καλύτερους παίκτες του Άρη από τότε που πήρε… μετάθεση στα στόπερ και η απώλεια του θεωρείται σημαντική. Τον Σλοβένο αναμένεται να αντικαταστήσει ο Μιχάλης Κύργιας στο κέντρο της άμυνας και στο πλάι του Ρούμπεν Πουλίδο.

Την ίδια ώρα, ο Μιλίνκοβιτς περιμένει μέχρι το Σάββατο να έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους ο Ουντότζι και ο Ηρακλής, ώστε να επουλωθεί μέρος από τις σημαντικές “πληγές” που υπάρχουν στο αγωνιστικό κομμάτι, ενώ παράλληλα εκτίει την ποινή του και ο Οικονομόπουλος προσθέτοντας ακόμη μια επιλογή στα αμυντικά χαφ.

Από την Τρίτη, ο Σέρβος προπονητής θα ασχοληθεί πιο διεξοδικά με τον Παναθηναϊκό, ενώ την Πέμπτη στην προπόνηση του Κλεάνθης Βικελίδης να κατασταλλάξει στα πλάνα του, μετρώντας “παρουσίες”!

To Top