“Σκασμένος” αλλά… βουβός στην προπόνηση ο Μιλίνκοβιτς!

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς μια μέρα μετά τα διαιτητικά “όργια” στην Κρήτη, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του, για τα όσα βίωσε ο ίδιος και η ομάδα του.

Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο 45χρονος τεχνικός του Άρη ομολογούσε στους συνεργάτες ότι πράγματι δεν έχει δει ποτέ στην καριέρα του, να γίνονται σε τόσα παιχνίδια, τόσα πολλά σε βάρος μιας ομάδας!Αυτό έλεγε μετά τον αγώνα, αυτό εξέφραζε και κατά την επιστροφή της ομάδας από το Ηράκλειο στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μιλίνκοβιτς έδωσε ραντεβού με τους παίκτες του από το αεροδρόμιο στο γήπεδο, όπου ήταν “σκασμένος” από τα γεγονότα του “Γεντί Κουλέ”. “Τέτοια κόκκινη στο 2ο λεπτό δεν έχω ξαναδεί να δίνεται” ακούστηκε να επαναλαμβάνει στους συνεργάτες του, αλλά σε  όλη τη διάρκεια της προπόνησης προτίμησε να είναι… βουβός.

Ήθελε να αφήσει τους παίκτες του να αποφορτιστούν, πριν μπουν από την Τρίτη για τα καλά σε ρυθμούς Παναθηναϊκού. Σε κάθε περίπτωση είναι αναγκασμένος αυτός και οι παίκτες να προχωρήσουν, με μοναδικό στόχο να φέρουν νίκες, βαθμούς και να σώσουν την παρτίδα!

To Top