ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προβολείς LED στο Χαριλάου: Εκσυγχρονισμός, ποιότητα αλλά τεράστια εξοικονόμηση!

Μέσα στις πολλές εργασίες αναμόρφωσης που γίνονται και θα γίνουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θα αλλάξει εξ ολοκλήρου και ο φωτισμός στο γήπεδο, που θα το καθιστά το πρώτο στην Ελλάδα με τεχνολογία LED. Είναι μια πρωτιά… εκσυχρονισμού που δίνει ποιότητα, αλλά συγχρόνως προσφέρει και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Όπως αναφέρουμε σε άλλο άρθρο ο Άρης σε συνεργασία με την εταιρεία GEYER ξεκινάει τις εργασίες αντικατάστασης του κεντρικού φωτισμού του γηπέδου που περιλαμβάνει τους δύο πυλώνες και τους κεντρικούς προβολείς στο στέγαστρο της θύρας 9 με νέους προβολείς τεχνολογίας LED.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην ανάρτησή του ο Βαγγέλης Παντζαρτζίδης είναι “Ένα έργο που όταν ολοκληρωθεί στις 10 Ιουλίου η δαπάνη του θα έχει ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο ευρώ και θα καθιστά το γήπεδο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ το πρώτο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Ελλάδα που θα έχει εξ ολοκλήρου φωτισμό τεχνολογίας LED !!!”.

Πέρα από την γενναία επένδυση και τον μεγάλης σημασίας εκσυγχρονισμό, το Κλεάνθης Βικελίδης αναβαθμίζεται ποιοτικά, ενώ θα γίνει μια τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους, σε σχέση με το μέχρι τώρα κόστος…

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές τέτοιων λαμπτήρων επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας που ξεπερνάει το 60-70%, με ότι συνεπάγεται αυτό στο τελικό κόστος.

 

To Top