ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προεγγραφές για τα διαρκείας της ΠΑΕ και την Κυριακή

Οι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2016-΄17 θα πραγματοποιούνται και κατά την ημέρα του φιλικού αγώνα με τον ΑΟΚ Κέρκυρα, όπως ενημέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη μέσω της επίσημης σελίδας της στο facebook.

Είσαστε από εκείνους που τους αρέσει να συνδυάζουν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας με στοίχημα, αλλά δεν ξέρουν που θα βρουν κάτι τέτοιο; Μπείτε τώρα στο Foxbet.gr και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε αναφορικά με το live streaming σε εταιρείες στοιχήματος. 

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (21/08), την ημέρα του φιλικού αγώνα με τον ΑΟΚ Κέρκυρα ΑΠΟ ΤΙΣ 12:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 17:30 στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, επί της οδού Αλκμήνης.

Παράλληλα με τις προεγγραφές για τα διαρκείας, την Κυριακή (21/08) από τις 12:00 έως τις 17:30 θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και εισιτήρια του φιλικού με την Κέρκυρα (όπως έχει ανακοινωθεί, το εκδοτήριο επί της οδού Παπαναστασίου θα ανοίξει στις 17:00).

Να υπενθυμίσουμε ότι οι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας γίνονται καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 10:00 έως τις 18:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, επί της οδού Αλκμήνης.

Για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητο είναι το ΑΜΚΑ, καθώς και η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας, ενώ για τις ειδικές κατηγορίες (άνεργοι, συνταξιούχοι, πολύτεκνοι και φοιτητές), για τους οποίους –ως γνωστόν- υπάρχει έκπτωση 20% (οι κάτοχοι του πακέτου εισιτηρίων της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, οι οποίοι δεν ανήκουν σε κάποια από τις προαναφερόμενες ειδικές κατηγορίες, έχουν έκπτωση 10%), απαραίτητη είναι η προσκόμιση του ανάλογου αποδεικτικού στοιχείου.

** Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τους συναδέλφους -που θα καλύψουν δημοσιογραφικά την κυριακάτικη φιλική αναμέτρηση ΑΡΗΣ-Κέρκυρα και δεν είναι μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ ή του ΠΣΑΤ- ότι για την είσοδό τους στα δημοσιογραφικά θεωρεία του Κλεάνθης Βικελίδης ισχύουν οι περσινές δημοσιογραφικές κάρτες.

Σε κάθε άλλη περίπτωση απαραίτητη είναι η αποστολή σχετικού αιτήματος με το λογότυπο του ΜΜΕ που εκπροσωπούν στο e-mail [email protected] μέχρι αύριο, Παρασκευή, στις 20:00».

To Top