ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Χάλκινοι” οι Μάντης, Καγιαλής με… άρωμα Άρη!

Το χάλκινο μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα στα 470 κατέκτησαν τελικά στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, με το μετάλλιο να έχει κάτι από… Άρη, καθώς τους Έλληνες ιστιοπλόους στηρίζει χορηγικά το ίδρυμα Λάσκαρη!

Είσαστε από εκείνους που τους αρέσει να συνδυάζουν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας με στοίχημα, αλλά δεν ξέρουν που θα βρουν κάτι τέτοιο; Μπείτε τώρα στο Foxbet.gr και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε αναφορικά με το live streaming σε εταιρείες στοιχήματος. 

Η ιδιοκτησία της ΚΑΕ Άρης στηρίζει εμπράκτως τον ελληνικό αθλητισμό και η σημερινή επιτυχία στη Βραζιλία αποτελεί μία επιβράβευση αυτής της στήριξης σε πολύ δύσκολους καιρούς.

Το ελληνικό πλήρωμα, έχοντας ήδη εξασφαλίσει μετάλλιο μπήκε στη medal race, με στόχο να τερματίσει μια θέση πάνω τους Αυστραλούς και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο, έστω και με μία μέρα καθυστέρηση, αφού αρχικά ο αγώνας ήταν να διεξαχθεί χθες, αλλά λόγω άπνοιας αναβλήθηκε.

Αυτό είναι το πέμπτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς αγώνες του. Είχαν προηγηθεί τα δύο (χάλκινο και χρυσό) της Άννας Κορακάκη, το χρυσό του Λευτέρη Πετρούνια και το ασημένιο του Σπύρου Γιαννιώτη.

To Top