ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προετοιμάζεται για ντέρμπι κορυφής, ακολουθούν δύο ακόμα ματς σε μία εβδομάδα!

Ο Άκης Μάντζιος έχει το μυαλό του επικεντρωμένο στο πως θα προετοιμαστεί κατάλληλα ο Άρης για το ντέρμπι κορυφής του Σαββάτου, όμως ξέρει και την δυσκολία του προγράμματος που ακολουθεί για την ομάδα του.

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Ολυμπιακό, το πρώτο από τα τρία δύσκολα ματς που θα δώσει σε μία εβδομάδα. Μάλιστα, οι δύο άλλες αναμετρήσεις είναι αμφότερες εκτός έδρας…

Χθες έγινε γνωστό πως η Super League έχει ορίσει κι επίσημα το Λάρισα-Άρης που είχε αναβληθεί την 6η αγωνιστική, για την ερχόμενη Τετάρτη (2/12, 17:15) στο Αλκαζάρ. Ακολουθεί η 11η αγωνιστική, με τον Άρη να αντιμετωπίζει το Σάββατο (5/12, 17:15) στο Περιστέρι τον Ατρόμητο.

Τα δεδομένα αυτά είναι όλα στο μυαλό του Άκη Μάντζιου που θα κληθεί να αξιοποιήσει στο έπακρο το ρόστερ του Άρη, που φέτος διαθέτει πολλές και ποιοτικές εναλλακτικές επιλογές.

Η πρώτη ιδιαίτερα απαιτητική εβδομάδα για τον φετινό Άρη, ενώπιόν του. Μία καλή ευκαιρία να δοκιμάσει αντοχές, δυνατότητες και να αποδείξει και στους πλέον δύσπιστους για την ποιότητα αυτής της ομάδας, πως η 1η θέση δεν είναι μία απλή συγκυρία.

To Top