Προετοιμάζουν το έδαφος στον Άρη για τις επόμενες κινήσεις τους, ώστε να παλέψουν για την άρση του ban

Οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα αναφορικά με το μεταγραφικό ban θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές, ωστόσο, αυτή τη στιγμή στον Άρη παρατηρείται στάση αναμονής, καθώς περιμένει νεότερα από πολλά ανοιχτά μέτωπα.

ΠΑΕ και Ερασιτέχνης έστειλαν χθες επιστολή στον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και ζητούν άμεσα συνάντηση μαζί του για να του αναλύσουν το πρόβλημα και να απαιτήσουν να δοθεί άμεσα λύση και καλώντας την κυβέρνηση να συμπεριλάβει και το συγκεκριμένο θέμα στο μνημόνιο συνεργασίας με τη FIFA, αποκαθιστώντας ένα πρόβλημα για το οποίο δεν ευθύνονται οι κιτρινόμαυροι.

Τόσο ο επίσημος Άρης, όσο και ο Super3 (θυμηθείτε την ανακοίνωση ΕΔΩ) θέτουν την Κυβέρνηση προ των ευθυνών της, ζητώντας να γίνουν οι δεσμεύσεις πράξεις, ώστε ο σύλλογος να μην παραμείνει “όμηρος” μίας απόφασης της FIFA που έρχεται ενάντια στην ελληνική νομοθεσία!

Παράλληλα, το νομικό επιτελείο του Άρη περιμένει από την αρμόδια επιτροπή της FIFA το σκεπτικό της απόφασης για το μεταγραφικό ban στην υπόθεση του Ντουρμισάι, ώστε να προσφύγει άμεσα στο CAS.

Mέσα στις επόμενες το πολύ δυο βδομάδες το σκεπτικό της FIFA θα βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων του Άρη. Από εκεί και πέρα υπάρχει χρονικό περιθώριο 21 ημερών για να προσφύγει και θα το κάνει άμεσα, όταν συγκεντρώσει όλα τα νομικά “όπλα”.

Στον Άρη θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για όλα και αυτή την εντολή έδωσε ο Θοδωρής Καρυπίδης στους συνεργάτες του και στους νομικούς της ΠΑΕ. Με το που φτάσει στα χέρια τους το σκεπτικό, θα συνταχθεί η προσφυγή, με τους “κιτρινόμαυρους” να περιμένουν την κλήση του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου για ακρόαση της υπόθεσής τους.

Ήδη έχει ξεκινήσει μία προεργασία με όσα στοιχεία είναι σε θέση να γνωρίζουν στον Άρη αυτή τη δεδομένη χρονική περίοδο, ενώ συγκεντρώνονται και όλα τα απαραίτητα στοιχεία για παρόμοιες υποθέσεις του πρόσφατου παρελθόντος, που ίσως φανούν χρήσιμα.

Στόχος είναι να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένος νομικά ο Άρης, ώστε να καταφέρει να πετύχει την άρση του μεταγραφικού ban.

 

 

To Top