ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προετοιμασία… εξπρές και αποστολή του Άρη για την Λεωφόρο, δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Σαβέριο

Ο Άρης δεν μπορεί να σταθεί περισσότερο στον αγώνα της Κυριακής και στη νίκη με τον Βόλο… Η εμβόλιμη αγωνιστική καταγράφει την ανάγκη της εγρήγορσης για μια νέα δύσκολη αποστολή κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Στην προτελευταία στροφή της κανονικής περιόδου, ο Άρης καλείται να συνεχίσει με επιτυχία δείχνοντας “μέταλλο” απέναντι στην αθηναϊκή ομάδα.

Σήμερα, υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα προπονηθούν το μεσημέρι στο Νέο Ρύσιο, ολοκληρώνοντας μια προετοιμασία… εξπρές

Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή του μεθαυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (28/02, 21:00), στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Από τον αγώνα αυτό θα απουσιάσει ο τιμωρημένος λόγω καρτών Κίκε Σαβέριο.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προετοιμασία… εξπρές και αποστολή του Άρη για το τελευταίο ματς του 2023

Προετοιμασία… εξπρές μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ και τη νίκη του Άρη στην πρώτη “στροφή” του δεύτερου γύρου.

Οι παίκτες του Άρη θα προπονηθούν σήμερα το πρωί στο Νέο Ρύσιο και στη συνέχεια ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή του Άρη για τον αγώνα με την Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αυτό θα είναι και τελευταίο ματς των κιτρινόμαυρων μέσα στο 2023, στο άδειο για μια ακόμη φορά λόγω των μέτρων γήπεδό του.

Από τον αγώνα αυτό πέρα από τους γνωστούς τραυματίες (Μιχάλης Παναγίδης, Μάνου Γκαρθία, Ρόναλντ Ματαρίτα και Ντομαγκόι Πάβιτσιτς) θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος (και τραυματίας) Φράνκο Φεράρι, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την μια αγωνιστική λόγω καρτών.

To Top