ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προκαλεί ο Στέρλινγκ σε πολυτελή βίλα με ακριβά αυτοκίνητα μετά τον αποκλεισμό (photos)

Μόλις λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Αγγλίας, ο Ραχίμ Στέρλινγκ παρουσιάζεται σε βίντεο στα social media να καυχιέται για την πολυτελή ζωή που κάνει με τους φίλους του.

Φορώντας ακόμα την μπλούζα polo της Εθνικής Αγγλίας και μόλις είχε προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Λούτον επιστρέφοντας από το «ναυάγιο» του αποκλεισμού στο Euro, ο Ραχίμ Στέρλινγκ προκάλεσε την οργή των οπαδών της Αγγλίας στα social media.

Ο Στέρλινγκ, που ήταν ένας από τους χειρότερους παίκτες των «Λιονταριών» στα γήπεδα της Γαλλίας, παρουσιάζεται σε βίντεο που έχουν τραβήξει οι φίλοι του να επιδεικνύει την πολυτελή ζωή που κάνει ως ποδοσφαιριστής και τα ακριβά αυτοκίνητα που διαθέτει με τους φίλους του.

Στο βίντεο διακρίνεται ο Στέρλινγκ να βιντεοσκοπείται μέσα στο πολυτελές μπάνιο βίλας, το οποίο διαθέτει νιπτήρα με κρυστάλλινη επένδυση και να το διασκεδάζει λέγοντας: «Δεν θέλουμε να έχεις αυτή τη σκ@#% κρυστάλλινη επένδυση μωρό».

Σε άλλο βίντεο ο Στέρλινγκ με την παρέα του διακρίνονται να πηγαίνουν στο cinema room της βίλας, ενώ λίγο αργότερα να βγαίνουν στον εξωτερικό χώρο όπου είναι παρκαρισμένα πολυτελή αυτοκίνητα, όπως μία Ferrari και ένα Range Rover.

Τα βίντεο που ανέβηκαν στα social media από φίλο του Στέρλινγκ έφεραν την έκρηξη των οπαδών της Εθνικής Αγγλίας που κατηγορούν τον μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα πλούτη που απολαμβάνει και όχι τα αποτελέσματα εντός αγωνιστικού χώρου.

To Top