ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χωρίς Σλούκα στο Τορίνο

Ο Κώστας Σλούκας δεν θα δώσει το παρών στο Προολυμπιακό τουρνουά με την Εθνική ομάδα, εξαιτίας της πελματιαίας απονευρωσίτιδας που τον ταλαιπωρεί.

Ο διεθνής γκαρντ ήθελε πολύ να βοηθήσει την «γαλανόλευκη» στην μεγάλη μάχη του Προολυμπιακού στο Τορίνο (4-9/7), όμως το… πέλμα του είχε άλλη άποψη, καθώς ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί από τον χειμώνα, δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί με την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη, στερώντας από την Εθνική ένα από τα πιο σημαντικά της «χαρτιά», ενόψει των αγώνων που θα κρίνουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ουσιαστικά ο… κύβος της μη συμμετοχής του Σλούκα στο Τορίνο ερρίφθη την Τετάρτη (29/6), καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν ήταν διόλου ενθαρρυντικά και επιβεβαίωσαν πως θα ήταν τεράστιο ρίσκο να ριχτεί στη μάχη του Προολυμπιακού, διατρέχοντας κίνδυνο ακόμη πιο σοβαρού τραυματισμού.

Ετσι, αποφασίστηκε να μείνει εκτός για να ξεπεράσει το πρόβλημα στο πέλμα, με τον Κατσικάρη πλέον να καλείται να λύσει έναν πολύ δύσκολο γρίφο στην περιφέρεια, καθώς η Εθνική έχει μείνει με τους Νικ Καλάθη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Γιάννη Αθηναίου, που θα κληθούν να… βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά.

To Top