Προκαλεί πάλι ο Παναγόπουλος, ζητώντας τιμωρία του Άρη!

Ο Γιώργος Παναγόπουλος προκαλεί και πάλι.  Έστειλε επιστολή προς τον ΠΣΑΠ με την οποία ζητεί α) την καταγγελία των δύο «μνημονίων» που υπεγράφησαν μεταξύ του ΠΣΑΠ, της Super Legue και της Football Leagueκαι β) την εφαρμογή του άρθρου 35 του ΚΑΠ σε βάρος της ΠΑΕ Αρης, απέστειλε ο δικηγόρος Αθλητικού δικαίου, Γιώργος Παναγόπουλος, ως πληρεξούσιους δικηγόρος μελών του ΠΣΑΠ.

Όπως αναφέρει το soccerplus. gr “στην επιστολή του μεταξύ άλλων επικαλείται του ακόλουθους λόγους:

1) Επειδή μετά την καταγγελία των ποδοσφαιριστών της Λάρισας, Αμπάρη και Αραμπατζή στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες προθεσμίες κάτι που σημαίνει ότι το ποδοσφαιρικό «μνημόνιο» παύει ουσιαστικά να ισχύει. Γι αυτόν το λόγο έχει ήδη σταλεί εξώδικο στην ΕΠΟ.

2) Επειδή δεν έχει ακόμη συσταθεί το εγγυητικό ταμείο υπέρ των ποδοσφαιριστών που προβλέπει το ποδοσφαιρικό «μνημόνιο» με την Super League, ενώ άλλες ομάδες όπως η ΑΕΚ υποβιβάζονται σε ερασιτεχνικές κατηγορίες, άλλες όπως ο Αρης υπάγονται στο άρθρο 99. Η προθεσμία δημιουργία του εγγυητικού ταμείου είναι μέχρι 30/6.

3) Επειδή το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα έπρεπε να εφαρμόζει την ισχύουσα ΣΣΕ σε βάρος της ΠΑΕ Αρης και όχι να αναστέλλει τις κυρώσεις εφαρμόζοντας την προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

Τέλος όπως αναφέρεται στην επιστολή «εντύπωση προκαλεί η αδράνεια του ΠΣΑΠ στο ζήτημα της εφαρμογής του άρθρου 35 σε βάρος της ΠΑΕ Άρης», ενώ ο ΠΣΑΠ «καλείται να κινηθεί νομικά ώστε να προστατέψει τα μέλη του ενεργοποιώντας την ΕΠΟ».

To Top