Προορίζουν τον Γιαννιώτα για αντικαταστάτη του Κρους, σύμφωνα με τον γερμανικό τύπο, ενώ εμπλέκουν και την Λεβερκούζεν!

Η εφημερίδα του Ντίσελντορφ, Rheinischen Post, αναφέρει το φλερτ που υπάρχει μεταξύ Φορτούνα και Γιάννη Γιαννιώτα, ενώ φιλοξενεί και δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Βολφ Βέρνερ για το θέμα των μεταγραφών της ομάδας.

Αναφέρεται στο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας πως η Φορτούνα προσπάθησε να αποκτήσει τον παίκτη και τον Ιανουάριο, όπως και η Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει να καταβάλλει η ομάδα στον Άρη το ποσό των 450.000 ευρώ!

Η μεταγραφή Γιαννιώτα σχετίζεται άμεσα με την παραμονή ή όχι του Αυστραλού Ρόμπι Κρους, ο οποίος φέτος σε 28 αγώνες σκόραρε 4 φορές, αλλά έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο και πιθανώς θα πουληθεί σε άλλη ομάδα.

Ο Βέρνερ απέφυγε να αναφερθεί στο θέμα Γιαννιώτα αμέσως, το έκανε όμως εμμέσως: “Πηγαίνουμε με μια πλήρη ομάδα στην δεύτερη κατηγορία, και θα προστεθούν παίκτες με ασφάλεια και σύνεση”, είπε ο Βολφ Βέρνερ και το σχόλιο που κάνει για την δήλωση αυτή η εφημερίδα αφορά τον Γιαννιώτα και αφήνει να εννοηθεί πως ο Έλληνας παίκτης θα είναι μια καλή λύση για να καλύψει το κενό του Κρους.

To Top