Σπουδαίο Σαββατοκύριακο για το baseball

Το καλύτερο Σαββατοκύριακο για φέτος έζησαν οι αθλητές του τμήματος baseball του Α.Σ. Άρης, καθώς κατάφεραν και έκαναν την υπέρβαση, κερδίζοντας και τους δύο δύσκολους αγώνες, με αποτέλεσμα ν΄ αναρριχηθούν πλέον στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

ΑΡΗΣ–Μαρούσι 2004    16-15

Πιστή αντιγραφή του πρώτου αγώνα με το Μαρούσι αποδείχθηκε και ο δεύτερος, μόνο που αυτή τη φορά ο τυπικά γηπεδούχος ΑΡΗΣ είχε την τελευταία επίθεση και την εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. Από την αρχή του αγώνα, οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο, με το Μαρούσι στα μέσα του παιχνιδιού να προηγείται με μόλις έναμ πόντο διαφορά. Η επίθεση του ΑΡΗ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έπαιρνε τους πόντους που μπορούσε και έτσι στα δύο τελευταία innings ήταν μπροστά στο σκορ μ΄ έναν πόντο. Το Μαρούσι στις δύο τελευταίες του επιθέσεις κατάφερε και πήρε έναν πόντο, που έφερε τον αγώνα σε ισοπαλία (15-15).

Στην τελευταία επίθεσή του, ο ΑΡΗΣ ανέβασε στη 1η βάση με λάθος της άμυνας του Αμαρουσίου τον Δημήτρη Γαζή, ο οποίος κουβαλούσε τον νικητήριο πόντο (winning run). Με κλέψιμο της 2ης βάσης και μ΄ ένα ακόμα λάθος, ο παίκτης προωθήθηκε στην 3η βάση. Στο ρόπαλο ο Srdjan Milosajevic, που πήρε το Intentional Walk (εσκεμμένη προώθηση στη 1η βάση για να τον αποτρέψουν να χτυπήσει). Επόμενος στο ρόπαλο ο Βασίλης Δαλακούρας, ο οποίος χτύπησε την μπάλα πάνω από το infield και ο Γαζής πήρε το νικητήριο πόντο, τελειώνοντας το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλο τον αγώνα για τον ΑΡΗ τον έβγαλε από τη θέση του pitcher ο Δημήτρης Γαζής με 8 Strike Outs και με την άμυνα πίσω του να μην τον βοηθάει όσο θα έπρεπε με 10 λάθη (8 έκανε το Μαρούσι).

ΑΡΗΣ-Ευρυάλη Γλυφάδας    20-10

Με τον αέρα της δύσκολης νίκης του Σαββάτου, ο ΑΡΗΣ κατέβηκε με πλήρες ρόστερ και έτοιμος για έναν ακόμα δύσκολο αγώνα. Μέχρι τα μέσα του αγώνα, οι «κίτρινοι» είχαν βραχεία κεφαλή με μόλις έναν πόντο διαφορά, αλλά στο 6 inning έκανε μια μεγάλη επίθεση, που σημείωσε εννέα πόντους και εκεί ξέφυγε στο σκορ, όπου κράτησε τη διαφορά μέχρι το τέλος του αγώνα. Η ομάδα του ΑΡΗ έδειξε ανωτερότητα καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα με 23 καθαρά χτυπήματα (έναντι 12 της Ευρυάλλης) και με πέντε λάθη λιγότερα. Για την ΑΡΗ, ο Srdjan Milosajevic έβγαλε όλο τον αγώνα από τη θέση του pitcher με 7 StrikeOuts.

Να σημειωθεί ότι για τους δύο αγώνες η ομάδα του ΑΡΗ είχε πλουραλισμό στον επιθετικό τομέα και όλοι είναι άξιοι αναφοράς.

Αναλυτικά: Χατζημιλιούδης Κώστας, Δαλακούρας Βασίλης και Μάρκου Τζώρτζης με 5 χτυπήματα (hits), Reynaldo Cruaρasμε 4 hits, Srdjan Milosajevic, Κώστας Γενναίος, Δημήτρης Γαζής και Άγγελος Κουμπούνης με 3 hits, Καρούνης Δημήτρης με 2 hits.

πηγή: arisac.gr

To Top