ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προπονητικό φιλικό με απουσίες στο Λονδίνο για την Εθνική ομάδα

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα την Μεγάλη Βρετανία, με τον Κώστα Μίσσα να μην υπολογίζει στους Γιάννη Μπουρούση, Γιώργο Πρίντεζη, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Η αποστολή της Εθνική μας ομάδας βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στο Λονδίνο, όπου θα αντιμετωπίσει την Μεγάλη Βρετανία σε δύο φιλικές αναμετρήσεις. Η πρώτη, που θα διεξαχθεί σήμερα (18/8) κεκλεισμένων των θυρών, είναι προπονητικού χαρακτήρα, ενώ η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (19/8, 19.30).

Ο Κώστας Μίσσας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο που βρίσκεται στην Κίνα λόγω υποχρεώσεων, αλλά και στους Γιάννη Μπουρούση, Γιώργο Πρίντεζη και Ιωάννη Παπαπέτρου, που έμειναν στην Αθήνα λόγω παρουσίασης συμπτωμάτων οξείας γαστρεντερίτιδας.

Έτσι, ο έμπειρος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του με τους υπόλοιπους 11 της αποστολής, δηλαδή με τους Νικ Καλάθη, Κώστα Σλούκα, Βαγγέλη Μάντζαρη, Νίκο Παππά, Κώστα Παπανικολάου, Θανάση Αντετοκούνμπο, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Γιώργο Μπόγρη, Γιώργο Παπαγιάννη, Κωνσταντίνο Μήτογλου και Δημήτρη Αγραβάνη.

To Top