Προπόνηση… επί δύο για τους «μικρούς», με εισήγηση Μασάδο!

Επιπρόσθετη απογευματινή προπόνηση έκαναν με επιθυμία του Μανουέλ Μασάδο πέντε νεαροί παίκτες του Άρη, προκειμένου να δυναμώσουν και να γίνουν καλύτεροι σε συγκεκριμένους τομείς, σε βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο ορίζοντα! Μαζί τους ήταν και ο Μιχάλης Σηφάκης, που μπαίνει πλέον σε φουλ ρυθμούς.

Αντίθετα με την πλειοψηφία των συμπαικτών τους, που προπονήθηκαν μόνο το πρωί, οι Γιαννιώτας, Κατίδης, Τριανταφυλλάκος, Διούδης και Τσουκάνης έδωσαν ραντεβού και το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Εκεί τους περίμεναν οι συνεργάτες του Πορτογάλου τεχνικού, που τους καθοδήγησαν στην έξτρα προπόνηση, έχοντας ειδικό πρόγραμμα γι’ αυτούς.

Η ιδέα ανήκε φυσικά στον Μασάδο, που θέλει να δει τους ταλαντούχους παίκτες του Άρη να αναπτύσσονται πλήρως και να αξιοποιούν στο έπακρο τις δυνατότητές τους. Οι πέντε νεαροί ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής, αλλά κυρίως έδωσαν έμφαση σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού, όπως τα σουτ, οι σέντρες, τα τελειώματα των φάσεων, αλλά και η εκρηκτικότητά τους σε μικρές αποστάσεις.

Μαζί με τους «μικρούς», στο Νέο Ρύσιο βρέθηκε το απόγευμα και ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος δεν αφήνει ούτε μέρα να πάει χαμένη, θέλοντας να επανέλθει στα γήπεδα το συντομότερο δυνατόν, έπειτα από απουσία σχεδόν πέντε μηνών. Ο διεθνής γκολκίπερ έχει πλέον αναρρώσει πλήρως από τη χειρουργική επέμβαση στο γόνατό του και δουλεύει πάνω στην τελειοποίηση της φυσικής του κατάστασης. Για το λόγο αυτό, θα ακολουθήσει ανάλογη διπλή προπόνηση και μεθαύριο, Παρασκευή.

To Top