Τσικνοπέμπτη… σύσφιξης των παικτών με μπάρμπεκιου!

Το κλίμα στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές έχει αλλάξει τις τελευταίες εβδομάδες. Σε κάθε ευκαιρία οι παίκτες και το τεχνικό τιμ αποδεικνύουν ότι είναι μια «γροθιά». Στις εκδηλώσεις, στα όσα δηλώνουν δημόσια, ακόμη και στους πανηγυρισμούς των γκολ.

Για μια ακόμη φορά ετοιμάζονται να λειτουργήσουν ως μια οικογένεια, στα εύκολα και στα δύσκολα, ως μια ενωμένη ομάδα, παραμονές του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, μετά από συζήτηση που είχαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους, αποφασίστηκε να γευματίσουν όλοι μαζί την Πέμπτη, σε μια προσπάθεια να έρθουν ακόμη πιο κοντά, να χαλαρώσουν, αλλά και να… αποδράσουν από την αγωνιστική πίεση και των υποχρεώσεων ειδικά ενόψει του αγώνα της Τούμπας.

Στη συζήτηση αυτή ρίχθηκε η ιδέα, το γεύμα αυτό να γίνει στο πνεύμα των… ημερών. Τσικνοπέμπτη αύριο και οι παίκτες αποφάσισαν να ετοιμάσουν ένα μπάρμπεκιου στο Νέο Ρύσιο. Να… τσικνίσουν, βάσει του εθίμου, όλοι μαζί, να λειτουργήσουν ως μια πραγματική οικογένεια.

Η ιδέα τους βρήκε όλους σύμφωνους και ήδη οι άνθρωποι της ομάδας ξεκίνησαν την… προετοιμασία, με όλα τα απαραίτητα εφόδια.. Μια πρωτοβουλία, η οποία αναμένεται να λειτουργήσει θετικά στην ψυχολογία των παικτών και της ομάδας, με δεδομένη την επιθυμία όλων να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής στην Τούμπα.
 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top