ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προπόνηση και νέο φιλικό με Καρδίτσα με παρόντα τον κόσμο (17.00)!

Στην παρακάτω ενημέρωση προχώρησε η ΚΑΕ. Πιο αναλυτικά…

“Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup, τα οποία ξεκινούν την προσεχή Τρίτη (27/09) στο Σαμάκοβ της Βουλγαρίας, κόντρα στη λιθουανική Wolves BC.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (21/09) περιλαμβάνει μία απογευματινή προπόνηση, στο «Nick Galis Hall». Την Πέμπτη 22/09, στις 17:00, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα κάνει τα αποκαλυπτήριά της μπροστά στον κόσμο της, στον φιλικό αγώνα με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό.

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς συνεχίζεται (γενική είσοδος 10 ευρώ). Σήμερα Τετάρτη έως τις 18:00 από την μπουτίκ της ΚΑΕ και αύριο Πέμπτη από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα. Παράλληλα, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους μέσω της Viva (https://www.viva.gr/tickets/sports/festivalkae-aris-eisitiria-agonon-2022-2023/).

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Μάλιστα, αύριο Πέμπτη είναι η τελευταία μέρα για να κρατήσουν οι περσινοί κάτοχοι τις θέσεις τους, με τις περσινές τιμές. Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι των διαρκείας θα παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα με την Καρδίτσα. Η διάθεση των διαρκείας συνεχίζεται και μέσω της Viva (https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aris-eisitiria-diarkeias-2022-2023/)”.

To Top