Προπόνηση με… τρεις ενδεκάδες!

Ένα πλούσιο και δυνατό ρόστερ, σαφώς και μπορεί να δώσει πολυάριθμες επιλογές σε έναν προπονητή, ωστόσο τι γίνεται όταν υπάρχει πληθώρα ποδοσφαιριστών, με συνέπεια τη δυσκολία στην πραγματοποίηση των προπονήσεων; Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στο φετινό Άρη, το ρόστερ του οποίου ήδη απαρτίζεται από 33 ποδοσφαιριστές, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη την επικείμενη έλευση των Ούμπιντες και Σανκαρέ. Με άλλα λόγια η προπόνηση του Άρη γίνεται με… τρεις ενδεκάδες!!!

 

Άμεσο αποτέλεσμα αυτού είναι να εξετάζεται από το τεχνικό επιτελείο, του οποίου ηγείται ο Σάκης Τσιώλης, το ενδεχόμενο οι προπονήσεις να πραγματοποιούνται με βάση το χωρισμό των παικτών σε γκουπ, καθώς υπάρχει μεγάλη δυσκολία στη διεξαγωγή τους λόγω του μεγάλου συνωστισμού.

 

Η διοίκηση στη μεταγραφική περίοδο προχώρησε στην απόκτηση 10 παικτών(Ντικό, Παπαστεριανός, Καπετάνος, Κοτσώνης, Βράνιες, Καστίγιο, Κανούλας, Σολτάνι, Τριανταφυλλάκος, Γιάκομπ), αλλά και την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου σε τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστής της Κ20(Διούδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Τοπούζης) συν τον Τάσο Καράδαη.

Μάλιστα, αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η ομάδα κατάφερε έπειτα από αρκετά χρόνια να συγκεντρώσει στο δυναμικό της 20 Έλληνες και ταυτόχρονα να μειώσει αρκετά το μέσο όρο ηλικία της.

 

Αναλυτικά, η ομάδα αποτελείται από:

 

Τερματοφύλακες (4): (Μιχάλης Σηφάκης, Μάρκος Βελλίδης, Σωκράτης Διούδης), Τάσος Καράδαης.

 

Αμυντικούς (8): (Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, Γκαρμπίνι Περέιρα Μίσελ, Νίκος Λαζαρίδης, Φράνσις Ντικό, Μιχάλης Γιαννίτσης, Γιάννης Αγτσίδης, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Ευθύμης Κουλουχέρης), 

 

Μέσους (12): (Χουάν Κάρλος Τόχα, Γιώργος Κατίδης, Κώστας Καζναφέρης, Ρικάρντο Φατί, Κριστιάν Πορτίγια, Χαράλαμπος Οικονομόπουλος, Σάκης Πρίττας, Μανώλης Παπαστεριανός, Κώστας Καπετάνος, Δημήτρης Κοτσώνης, Νάτσο Γκαρσία, Γιούρισα Βάρνιες)

Επιθετικούς (9): (Νέρι Καστίγιο, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Νίκος Αγγελούδης, Σάκης Κανούλας, Καρίμ Σολτάνι, Γιάννης Γιαννιώτας, Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Θανάσης Τοπούζης, Βίκτορας Γιάκομπ).

 

Στις δύο αναμετρήσεις που έδωσε ο Άρης στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται να έχει κατασταλάξει στα πρόσωπα που υπολογίζει για το βασικό σχήμα της ομάδας. Αυτοί μεταξύ άλλων είναι οι Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ντικό, Τόχα, Φατί, Καπετάνος, Καστίγιο, Τσέζαρεκ και Σολτάνι, ενώ εκείνοι οι οποίοι δε βρίσκονται στα άμεσα σχέδια του 52χρονου προπονητή τους είναι οι Κουλουχέρης και Νάτσο Γκαρσία.

 

Επιπροσθέτως, ο Τσιώλης, βλέπει τον ανταγωνισμό όλο και περισσότερο να αυξάνεται στο στρατόπεδο των νεαρών παικτών, οι οποίοι προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του, αλλά και μια θέση στη βασική ενδεκάδα. Αυτοί είναι οι Γιαννίτσης, Αγτσίδης, Κατίδης, Κανούλας, Γιαννιώτας, Τριανταφυλλάκος, Αγγελούδης και Τοπούζης. Μάλιστα, οι δύο τελευταίοι έχουν πραγματοποιήσει ήδη το ντεμπούτο τους στο πρωτάθλημα με τη μορφή αλλαγής, ο πρώτος στην αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής στα Γιάννενα στη θέση του Τόχα(61′) και ο δεύτερος τη 2η αγωνιστική στο Κλεάνθης Βικελίδης  κόντρα στον Ατρόμητο, όταν αντικατέστησε τον Μίσελ στο 78′.

 

To Top