Προπόνηση παρουσία Αθανασιάδη, Ορφανίδη και Κόντη!

Μετά από μια αλλαγή προπονητή σε συνδυασμό με την κρισιμότητα της κατάστασης, η παρουσία του προέδρου στην προπόνηση θεωρείται… κλασική συνήθεια.

Ο Πρόεδρος του Άρη Θανάσης Αθανασιάδης συνοδευόμενος από το μέλος της διοίκησης και υπεύθυνο του αγωνιστικού Τάσο Ορφανίδη καθώς και τον Γιάννη Κόντη (ο οποίος ενεργοποιείται πλέον σε ότι αφορά σημαντικές εξελίξεις στην ΠΑΕ) έφτασαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ώστε να μιλήσουν στους παίκτες.

Η τριμελής διοικητική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον πρόεδρο, αναμένεται να δει μέρος από την προπόνηση, προσπαθώντας να ντοπάρει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές. Η προπόνηση θα γίνει υπό την επίβλεψη των Γιώργου Σεμερτζίδη και Γιάννη Μιχαλήτσου.

Πριν από λίγη ώρα αποχώρησαν οι παράγοντες του Άρη από το Ρύσιο και κατευθύνονται στα γραφεία της ΠΑΕ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” γιατί προέχει το θέμα της διάδοχης κατάστασης στην τεχνική ηγεσία. Η συζήτηση που έγινε με τους παίκτες στα αποδυτήρια διήρκησε 45 λεπτά περίπου και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι διοικούντες ζήτησαν από τους παίκτες να αντιληφθούν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, να καταλάβουν τι γίνεται και ότι πρέπει να δείξουν μέσα στο γήπεδο ότι κάτι αλλάζει…

To Top