Τερζής: «Θα θυμάμαι τις όμορφες στιγμές στον Άρη»

Περισσότερο αγωνιστικοί παρά οικονομικοί ήταν οι λόγοι της αποχώρησης του Θάνου Τερζή από τον Άρη, όπως υποστήριξε ο επί πενταετία αρχηγός της ομάδας βόλεϊ, σε γραπτή δήλωση που διένειμε μία ημέρα μετά το «διαζύγιό» του με τους «κίτρινους».

Ο μέχρι πρότινος πασαδόρος του Άρη, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη ρουμανική Ζαλάου που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, αποχώρησε από τον σύλλογο ταυτόχρονα με το Μιχάλη Σαρικεΐσογλου, ενώ υπαρκτό είναι το ενδεχόμενο να γίνουν κι άλλες αποδεσμεύσεις βασικών παικτών, με τον Γιάννη Τακουρίδη να φέρεται ως επικρατέστερος να τους ακολουθήσει στην έξοδο.

Η αποχαιρετιστήρια γραπτή δήλωση του Θάνου Τερζή:

«Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον κόσμο του Άρη για την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζομαι στον Άρη. Πέντε χρόνια ως αρχηγός έζησα όμορφες κι άσχημες στιγμές, αλλά σίγουρα θα θυμάμαι τις όμορφες. Έχω στηρίξει και προστατέψει την ομάδα από τότε που ανέβηκε στην Α1 κατηγορία, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε παιχνίδι.

Δυστυχώς οι δύσκολες συνθήκες, αγωνιστικές και μη, με ανάγκασαν να πάρω αυτήν την απόφαση, σε ένα κομβικό σημείο της καριέρας μου, να συνεχίσω στο εξωτερικό, ανοίγοντας μια νέα σελίδα. Θέλω να τονίσω ότι οι λόγοι της αποχώρησής μου είναι περισσότερο αγωνιστικοί, παρά οικονομικοί.

Είχα μια πολύ καλή πρόταση και έκλεισα σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο εγχώριο πρωτάθλημα και αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γνωρίζουμε όλοι ότι οι οικονομικές συγκυρίες είναι δύσκολες, αλλά είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα του Άρη».

To Top