ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προπόνηση στο Παλέ και αναχώρηση για Λαύριο

Με μία προπόνηση στο Αλεξάνδρειο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα στο Λαύριο, στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι κίτρινοι θέλουν να παρουσιάσουν ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που είχαν με τη Νίζνι στο Παλέ για το Τσάμπιονς Λιγκ και με τον Προμηθέα στην Πάτρα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οφείλουν να το κάνουν διότι έχουν τις δυνατότητες, αν και πάλι η αποστολή τους δεν είναι εύκολη απέναντι σε μια ομάδα που έχει ποιότητα και καλή έδρα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Βαγγέλης Αγγέλου, καθώς όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεσή του για το αυριανό παιχνίδι.

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προπόνηση στο Παλέ και αναχώρηση για Λάρισα

Ο Άρης ολοκληρώνει σήμερα το μεσημέρι την προετοιμασία του για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα με τον Φάρο στη Λάρισα και ακολουθώς θα ταξιδέψει οδικώς για την πρωτεύουσα της Θεσσαλίας.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ευελπιστεί ότι θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του στο παιχνίδι με τον Φάρο. Από τη στιγμή που χθες προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα ο Βασίλης Χρηστίδης (διάστρεμμα) και έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Μιχάλης Τσαϊρέλης (ενοχλήσεις στη μέση) όλα δείχνουν ότι αμφότεροι θα είναι στη διάθεση του Γιαννάκη.

Μένει να φανεί αν σήμερα ακολουθήσει την αποστολή κάποιος έφηβος παίρνοντας τη θέση του τραυματία Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

To Top