ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προπόνηση χωρίς Πασά, φώναξε παρών ο Κάσσος

Προπόνηση χωρίς Πασά, φώναξε παρών ο Κάσσος για τον Άρη ενόψει του αγώνα με τα Τρίκαλα.  Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Όπως αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ: “Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα, Τρίτη, στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τα Τρίκαλα (04/03, 17:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Στη σημερινή προπόνηση, που ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (όσοι αγωνίστηκαν στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Αιγινιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά), δεν συμμετείχε ο Γιάννης Πασάς.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, που υπέστη θλάση β’ βαθμού στο δεξιό προσαγωγό («σουβενίρ» από τον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής στην πόλη της Πιερίας), θα ξεκινήσει πρόγραμμα θεραπείας.

Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι που ακολουθεί με τη θεσσαλική ομάδα ο Γιάννης Πασάς δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες).

Στο αντίποδα, ο Πασχάλης Κάσσος συμμετείχε σήμερα στο προπονητικό πρόγραμμα.

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»)”.

To Top