Προς αναβολή το ΟΦΗ-Καραϊσκάκης λόγω… απεργίας

Πρόβλημα με τη μετάβαση του Καραϊσκάκη Άρτας στο Ηράκλειο προέκυψε εξαιτίας της απεργίας της ΠΝΟ. Συγκεκριμένα, αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με νέα 24ωρη απεργία από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης (19/04) έως τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής (20/04).

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Η ομάδα της Άρτας έχει προγραμματίσει να αναχωρήσει το βράδυ της Πέμπτης (19/04) από τον Πειραιά. Δρομολόγια, όμως δεν θα εκτελούνται και επόμενο προγραμματισμένο είναι στις 21:00 της Παρασκευής (20/04). Αυτό σημαίνει ότι η αποστολή θα αφιχθεί ξημερώματα στο Ηράκλειο και λίγες ώρες μετά (21/04, 17:00) θα πρέπει να αγωνιστεί στο Παγκρήτιο.

Όσο για το ενδεχόμενο να μετατεθεί το ματς Κυριακή (22/04), οι «πράσινοι» αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν τους βρίσκει σύμφωνους, γιατί την Τετάρτη (25/04) ακολουθεί εμβόλιμη.

Το FL News αναφέρει ότι γίνονται ήδη επαφές του Καραϊσκάκη Άρτας με τη διοργανώτρια αρχή, προκειμένου να βρεθεί λύση και να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι με το συγκεκριμένο ματς. Η ΠΑΕ θέλει την αναβολή του και τον ορισμό του σε άλλη ημερομηνία, αλλά η τελική απόφαση ανήκει στη λίγκα.

To Top