Προς αναδιάρθρωση στον ΑΣ – Οι υποψήφιοι για την προεδρία και η πίεση χρόνου λόγου… νομοσχεδίου

Προς αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου με την παραίτηση του Παναγιώτη Ζουμπουρίδη από την προεδρία του Ερασιτέχνη είναι η πιο πιθανή εξέλιξη της “επόμενης μέρας” για τον Άρη.

Ο Ζουμπουρίδης δεν δείχνει διατεθειμένος να υπογράψει για την εκκαθάριση και εκτός απροόπτου θα αντικατασταθεί στην προεδρία από άλλο μέλος της διοίκησης. Τα ονόματα των Ταουξίδη, Μουτζέλη, Σταυρόπουλου και Σάββα «παίζουν» για να αναλάβουν χρέη προέδρου, τυπικά τουλάχιστον και μαζί την ευθύνη της υπογραφής.

Το ποιος θα διαδεχτεί τον Ζουμπουρίδη στην προεδρία λογικά θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες. Παρά την όποια αναδιάρθρωση ο Ζουμπουρίδης είναι αυτός που θα συνεχίσει να έχει το “πρώτο λόγο” στον ΑΣ.

Η επόμενη κίνηση μετά την αναδιάρθρωση, η επικύρωσή της από το Ειρηνοδικείο και στη συνέχεια νέα γενική συνέλευση μετόχων της ΠΑΕ, ώστε να αποφασιστεί η λύση της ΠΑΕ. Βάσει νόμου η γενική συνέλευση πρέπει να οριστεί σε διάστημα 22 ημερών.

Μέσα σε αυτό το τοπίο είναι ξεκάθαρη η αναγκαιότητα να ξεκινήσει το γρηγορότερο η εκκαθάριση, αφού κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για τη νομοθεσία που θα ισχύει το επόμενο καλοκαίρι, μετά τη δημοσιοποίηση του προσχέδιου του νέου νόμου.

To Top