Προς παράταση για την κατάθεση των προτάσεων

Μπορεί η σημερινή μέρα να ήταν η καταληκτική βάσει της ανακοίνωσης που εξέδωσε η Κοινωνία Μελών Άρη, αλλά η μεγάλη πίεση του χρόνου, σε συνδυασμό με την ανάγκη στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος, οδηγούν σε παράταση της προθεσμίας για την κατάθεση των προτάσεων.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Οι ζυμώσεις συνεχίζονται, οι επαφές και οι συζητήσεις με σκοπό να καθοριστούν συγκεκριμένες προτάσεις που θα διαμορφώσουν το τοπίο στην κιτρινόμαυρη ομάδα.

Συνεχίζονται και κορυφώνονται, μέρα με τη μέρα. Αυτήν τη στιγμή δεν έχει κατατεθεί καμία πρόταση εγγράφως. Ήδη, όπως συζητούν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΚΜΑ, οδηγούνται σε μια σιωπηρή ή ενδεχομένως και με επίσημη ανακοίνωση, παράταση της προθεσμίας για τις προτάσεις.

Αυτή αναμένεται λογικά να αποφασιστεί σήμερα από το δ.σ.  της ΚΜΑ και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η παράταση θα δοθεί ως την προσεχή Τρίτη 15 Μαΐου και στην συνέχεια εφόσον κατατεθούν οι προτάσεις η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα την Πέμπτη 17 Μαΐου.
Όλα αυτά την στιγμή που αναμένονται οι επίσημες θέσεις της ΚΜΑ λογικά μέσω ανακοίνωσης.

«Δεν μπορούμε να θυσιάσουμε την ουσία για τους τύπους, για μια δυο μέρες. Οι ανάγκες του συλλόγου και η κρισιμότητα της κατάστασης επιτρέπει να περιμένουμε μια, δυο μέρες ακόμη» έλεγε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΜΑ Γιάννης Γρανούζης.

Σε ότι αφορά τη θέση της ΠΑΕ όλα δείχνουν ότι θα έχει μια έτοιμη και ολοκληρωμένη πρόταση. Είναι έτοιμη μέσω του Θανάση Αθανασιάδη να καταθέσει εγγράφως.

Μάχη με τον χρόνο, προκειμένου να προλάβουν να καταρτίσουν ένα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο πλάνο δράσης για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ Άρης δίνουν από την πλευρά τους τα μέλη του «Άρης Ενότητα», τα οποία αναμένεται να συνεχίσουν και σήμερα την ενημέρωσή τους σε ότι αφορά τα οικονομικά στοιχεία.

To Top