Προσήλωση στον Ολυμπιακό και την… τετράδα, νέα εκτίμηση για Νέιμικ

Οι κίτρινοι διατηρούν τις ελπίδες τους για είσοδο στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και θέλουν να τις διεκδικήσουν στις δύο δύσκολες αποστολές που έχουν, με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο και με το Ρέθυμνο στην Κρήτη.

Η εικόνα που είχε ο Άρης απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας, όμως οι παίκτες και ο Δημήτρης Πρίφτης είναι αποφασισμένοι να δείξουν στο παρκέ ότι επρόκειται για μία κακή παρένθεση και τίποτα περισσότερο.

Σαφώς και ο Ολυμπιακός είναι πιο δύσκολος αντίπαλος από τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι και πιο… αδιάφορος βαθμολογικά και έχει μπροστά του και το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Οι κίτρινοι διατηρούνται στην πρώτη τετράδα με δύο νίκες, ανεξαρτήτως άλλων αποτελεσμάτων και εκεί στοχεύουν, ώστε να έχουν το πλεονέκτημα έδρας στην α’ φάση των πλέι οφ.

Η προσήλωση όλων βρίσκεται στον αγώνα της Τετάρτης και στο πως θα βελτιώσει η ομάδα την εικόνα της σε σχέση με το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι, με τον Παναθηναϊκό.

Αγωνιστικά μένει να φανεί πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση του Ντρου Νέιμικ, ο οποίος δεν προπονήθηκε χθες λόγω ενοχλήσεων στη μέση του.

To Top