ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προσγειωμένος ο Ερέρα: “Πρέπει να μάθουμε να κρατάμε τη μπάλα”

Ο Πάκο Ερέρα παραμένει με τα πόδια στη γη, με το μυαλό του μέσα στο κεφάλι, απολύτως προσγειωμένος και μετά την τέταρτη νίκη του Άρη μίλησε για τα λάθη που θα πρέπει να διορθωθούν.

Ο Ισπανός τεχνικός επεσήμανε: “Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά μόνο από αυτό. Δεν παίξαμε καλά, αλλά ήμασταν συμπαγείς σαν ομάδα. Τα πόδια μας ήταν πολύ κουρασμένα από το χθεσινό παιχνίδι, ήταν δύσκολο να παίξουμε όπως θέλουμε”.

Ρωτήθηκε τι κρατάει από αυτό το 10ήμερο στην Ολλανδία και απάντησε: “Χρειαζόμαστε βελτίωση στο να κρατήσουμε τη μπάλα. Πρέπει να μην κάνουμε λάθη και το πρώτο πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι αυτό. Πρέπει να μάθουμε να κρατάμε τη μπάλα και να τρέχουμε, να τρέχουμε, να τρέχουμε, για να βρίσκουμε κενούς χώρους” και πρόσθεσε: “Το δεύτερο που πρέπει να κάνουμε είναι να μάθουμε να παίζουμε μπροστά, μεταξύ των γραμμών. Να ψάχνουμε το 8αρι και το 10αρι μας και τους επιθετικούς, αλλά πάντοτε κρατώντας ο καθένας τη θέση του και τις γραμμές μας”.

Συνέχισε υποστηρίζοντας πως “το τρίτο που θα πρέπει να βελτιώσουμε είναι οι πλαγιοκοπήσεις. Πρέπει να μάθουμε να κάνουμε καλύτερες σέντρες, γιατί έχουμε ψηλούς παίκτες και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε”.

Καταλήγοντας είπε ότι “πρέπει να κρατάμε τη μπάλα, γιατί την χάνουμε αρκετά εύκολα… Όταν ελέγχουμε τον αγώνα, θα ελέγχουμε και το κέντρο. Προτιμώ να σκέφτομαι κάτι πριν συμβεί, γιατί ξέρω ότι κάνουμε λάθη… Και αυτά τα λάθη θα πρέπει τα να βελτιώσουμε. Αυτός είναι ο ρόλος μου. Προτιμώ να μιλάω για τα λάθη. Ναι σίγουρα δεν δεχόμαστε γκολ, αλλά λάθη κάνουμε”.

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ την Πέμπτη είπε: “Ελπίζω όλη η ομάδα να είναι καλά, ελπίζω να παίξουμε φανταστικά γιατί θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι στο γήπεδό μας και εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και για τον κόσμο και για την ομάδα μας”.

To Top