ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κωνσταντινίδης: “Χτίζουμε νοοτροπία νικητή”

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης υπογράμμισε πως ο Άρης χτίζει νοοτροπία νικητή και θα είναι ομάδα που δύσκολα θα μπορεί να κερδίσει κάποιος.

Ο Έλληνας αμυντικός υπογράμμισε αρχικά: “Αυτά τα φιλικά, ακόμ κι αν έρχονταν ήττες, δεν θα είχαμε καμία σημασία για μένα. Σημασία έχει ότι δουλέψαμε πολύ καλά όλο το διάστημα. Αν κρίνουμε ότι σήμερα το παιχνίδι ήταν φιλικό ειδικών συνθηκών, αφού παίξαμε αργά χθες και σήμερα αναγκαστικά έπρεπε να παίξουμε το μεσημέρι, παρότι δεν ήμασταν πολύ καλοί, πήραμε τη νίκη. Χτίζουμε νοοτροπία νικητή”.

Για την δική του προσαρμογή μετά και τον τραυματισμό του είπε ότι “είχα ένα μικρό πρόβλημα, το ξεπέρασα πλήρως, θα βρω ρυθμό γιατί δεν ειμαι ακόμα έτοιμος 100%, όμως θα είμαι στην έναρξη του πρωταθλήματος”.

Για το σχόλιό του από τη συνολική εικόνα του Άρη επί ολλανδικού εδάφους είπε: “Αυτό που είδα και βλέπω είναι ότι θα είναι πολύ δύσκολο για κάποια ομάδα να μας κερδίσει. Θα τα δίνουμε όλα και στο τέλος θα έχουμε πετύχει κάτι καλό. Είναι σημαντικό ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Ειδικά στην Ελλάδα η άμυνα πρέπει να είναι καλά. Θα βρούμε ακόμα καλύτερη χημεία και θα αποδώσουμε καλύτερα στο μέλλον”.

To Top