ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προσπάθησαν αλλά ηττήθηκαν οι νεάνιδες

Την ήττα με 4-0 γνώρισαν οι νεάνιδες του γυναικείου ποδοσφαίρου του Άρη, που δεν τα κατάφεραν απέναντι στο παιδικό της ΑΕ Τούμπας.

‘Οπως αναφέρεια στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

“Οι νεάνιδες του ΑΡΗ αν και προσπάθησαν αρκετά ηττήθηκαν από την ομάδα των αγοριών με 4-0,για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Enjoy the game,εγκεκριμένο πρωτάθλημα από την ομοσπονδία,από την ΕΠΣΜ.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά για τις νεάνιδες του ΑΡΗ,οι οποίες δέχτηκαν γρήγορα δύο γκολ στο 2′ και στο 7′ της αναμέτρησης. Στη συνέχεια,οι κίτρινες ισορρόπησαν το παιχνίδι,χωρίς να κάνουν κάποια σημαντική φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο,τα κορίτσια του ΑΡΗ εμφανίστηκαν αρκετά καλά και προσπάθησαν να πετύχουν ένα γκολ για να μπουν στην διεκδίκηση της νίκης,αλλά στο 35′ σε μια αντεπίθεση έγινε το 3-0.Μετά, οι κίτρινες έχασαν δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να μειώσουν το σκορ με την Μαρία Παρτάλη στο 38′,η οποία μετά από ατομική προσπάθεια έφτασε στην μικρή περιοχή,αλλά το σουτ της από καλή θέση το απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας και με την Εβελίνα Σοφιολάκη,η οποία από καλή θέση στην μικρή περιοχή έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Όμως ένα λεπτό μετά η ομάδα της Τούμπας έκανε το 4-0,όπου ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

Από τις κίτρινες,πρώτη φορά αγωνίστηκε με την ομάδα η Μαρία Παρτάλη!

ΑΡΗΣ (Κολλήγα): Βήκα (τερματοφύλακας, αρχηγός), Παρούση, Αναστασιάδου Μ., Αναστασίαδου Π., Καπόν, Κούσκουρα, Μπασματζίδου, Πολυχρονιάδου, Κούρο, Παρτάλη, Τσιάτσου, Μουστάκη, Ιακώβου, Σοφιολάκη, Θωμαδάκη”.

To Top