ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σπάει τα “κοντέρ” η Έλενα Τσινέκε!

Η μία διάκριση μετά την άλλη έρχετα για την αθλήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Άρη, λενας Τσινέκε, η οποία μπορεί ν΄ ασχολείται μόλις λίγα χρόνια με το μπάσκετ (άλλωστε είναι μόλις 17 ετών!), εντούτοις, όμως, έχει καταφέρει ν΄ αφήσει το στίγμα της, τόσο με τα τμήματα υποδομής των “κιτρινόμαυρων” όσο και με τις Εθνικές ομάδες των κορασίδων και των νεανίδων.

Η αρχή, λοιπόν, έγινε το καλοκαίρι του 2015, όταν η Τσινέκε κατέκτησε τον τίτλο της MVP του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων, που έλαβε χώρα στην Καλαμπάκα, ενώ αναδείχθηκε και πρώτη σκόρερ, με τον Άρη να κατακτά και τον τίτλο του πρωταθλητή!

Η συνέχεια δόθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι, όταν υπό τις οδηγίες του Γιάννη Γερεουδάκη και της Αναστασίας Κωστάκη, η αθλήτρια του Άρη συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήμαρος Β΄ καηγορίας, ενώ ήταν και η πολυτιμότερη παίκτρια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η Έλενα Τσινέκε, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί, αφού το βράδυ της Τρίτης με τους 29 πόντους, που πέτυχε στον αγώνα νεανίδων των “κίτρινων” με τον Άρη, ξεπέρασε τους 300 πόντους (έφτασε τους 319 συνολικά) και έπεται συνέχεια!

Το σίγουρο είναι ότι αν η διεθνής γκαρντ συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς, τότε το… όνειρο για συμμετοχή στο WNBA δεν θα είναι και τόσο μακρινό!

To Top