Προστέθηκαν άλλες τρεις υποψηφιότητες, έφτασαν τις 18 για τις εκλογές

Τον αριθμό των 18 έφτασαν οι υποψηφιότητες που κατατέθηκαν στην Κοινωνία Μελών για τις εκλογές. Διαβάστε ποιοι είναι αυτοί που ζητούν την ψήφο των μελών του φορέα…

Η αντίστροφη μέτρηση για την γενική συνέλευση της 21ης Ιουνίου στη ΚΜΑ έχει ξεκινήσει. Στη συνέλευση αυτή θα προκηρυχθούν οι εκλογές σε Κοινωνία και ΠΑΕ.

Συνολικά έχουν κατατεθεί επίσημα 18 υποψηφιότητες για την Κοινωνία.

Οι τρεις νέες υποψηφιότητες είναι των Ζουμπουρίδη, Καραχάλιου, Τατάκη.

Είχαν προηγηθεί οι υποψηφιότητες από τους:

Παναγιώτη Αλεξανδρίδη

Πέτρο Γαβριηλίδη,

Κώστα Γεωργιάδη,

Κώστα Γκαμάγκα

Άγγελο Γρόλλιο,

Τάσο Δεσύπρη,

Σήμη Ηλιάδη,

Θόδωρο Κάργιο,

Γιάννη Κωνσταντίνου,

Νικήτα Ματθαίου

Αριστοτέλη Ναούμ

Κώστα Οικονόμου,

Λάμπρο Σκόρδα,

Πέτρο Ταρνατώρο,

Σπύρο Χριστοφορίδη

Μέχρι την λήξη της προθεσμίας (8 το βράδυ), σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν κι άλλες υποψηφιότητες, τα ονόματα των οποίων δεν έγιναν γνωστά στο PRESSARIS, αλλά αναμένεται να ανακοινωθούν συνολικά όλα μαζί επίσημα από την ΚΜΑ.

Βάσει της διαδικασίας που ακολουθείται αύριο Τετάρτη θα ελεγχθούν προαναφερθέντες για το αν πληρούν τα κριτήρια (ποινικό μητρώο κτλ.) ώστε να επικυρωθεί η υποψηφιότητά τους στις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στην Κοινωνία Μελών.

Υπενθυμίζουμε κάτι σημαντικό επί της διαδικασίας: στις εκλογές της Κοινωνίας Μελών δεν υπάρχει ψηφοδέλτιο, αλλά μεμονωμένες υποψηφιότητες. Ο κόσμος ψηφίζει και οι επτά πρώτοι σε ψήφους εκλέγονται και συγκροτούν σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο.

 

To Top