Κερδίζει η Γαλλία, «over» η Αγγλία!

Έπειτα από τη χθεσινή δικαίωση, αναφορικά με τη νίκη της Ισπανίας, αλλά και το «1 ημίχρονο / 1 τελικό» της Ιταλίας και μάλιστα με ακριβές σκορ 2-0 (απόδοση 7,00!), προσδοκούμε σε ανάλογα κέρδη και στα αποψινά παιχνίδια του Euro 2012: Η Γαλλία ετοιμάζεται για νίκη επί της Σουηδίας, ενώ το Αγγλία – Ουκρανία προδιαθέτει για πολλά γκολ.

Η σύγκρουση Σουηδία – Γαλλία έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον, αφού οι Σκανδιναβοί έχουν ήδη τεθεί νοκ άουτ. Οι «τρικολόρ» χρειάζονται έναν βαθμό για να προκριθούν, αλλά η προσεκτική ανάλυση των δεδομένων δείχνει ότι έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη (ενδεικτική απόδοση 1,80).

Διαβάστε εδώ μια πλήρη ανάλυση της τακτικής, καθώς και στοιχηματικές προτάσεις για τον αγώνα Σουηδία – Γαλλία!

Στο άλλο ζευγάρι, ανάμεσα σε Αγγλία και Ουκρανία, όπου τα «λιοντάρια» βολεύονται και με ισοπαλία, το μόνο βέβαιο είναι ότι υπάρχει προοπτική για αρκετά γκολ, ως απόρροια της επιθετικής δεινότητας των Άγγλων αλλά και των αμυντικών προβλημάτων των «οικοδεσποτών». Κατά συνέπεια, η καλύτερη επιλογή είναι το «over 2,5 γκολ» (ενδεικτική απόδοση 2,12).

Διαβάστε εδώ μια πλήρη ανάλυση της τακτικής, καθώς και στοιχηματικές προτάσεις για τον αγώνα Αγγλία – Ουκρανία!

Σε ό,τι αφορά τα ακριβή σκορ των δύο αναμετρήσεων, στο Σουηδία – Γαλλία είναι πιθανό ένα αποτέλεσμα 0-2 (8,00) ή 1-2 (9,00), ενώ στο Αγγλία – Ουκρανία αξίζει να ρισκάρουμε με το 2-1 (9,00) ή και με το 2-2 (17,00).

Όλες οι σημερινές προτάσεις για ειδικά στοιχήματα «Fun Bet»!

Τέλος, στο ΝΒΑ αργά απόψε τη νύχτα έχουμε τον τέταρτο τελικό ανάμεσα σε Μαϊάμι και Οκλαχόμα, με το Betarades.com να προτείνει ποντάρισμα υπέρ των γηπεδούχων, παρότι προσφέρονται με μειονέκτημα -3 πόντων (ενδεικτική απόδοση 1,87).

To Top