Συνέντευξη Τύπου αύριο, Τετάρτη, από το δ.σ. της Κοινωνίας

Με ανακοίνωσή τους τα απερχόμενα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών κάνουν γνωστό ότι αύριο, Τετάρτη, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Αύριο στις 20-6-2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 15.00 θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ τα απερχόμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, ήτοι οι κ.κ. Θωμάς Γιαννόπουλος – Γενικός Γραμματέας και Υπεύθυνος Νομικού Τμήματος, Κυριάκος Χαμουζάς – Υπεύθυνος Οικονομικών και Δημήτριος Παπαδόπουλος – Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Σωματείου.

Η ως άνω συνέντευξη κρίνεται αναγκαία, κατόπιν και της χθεσινής παραίτησης του τέταρτου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι του κ.κ. Νικολάου Παπουτσόπουλου – Μέλους, με αποτέλεσμα το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο να μην υφίσταται πλέον και τυπικά.

Επιπλέον, η ως άνω συνέντευξη κρίνεται απαραίτητη ως συνέχεια της από 13-6-2012 ανακοίνωσης – δήλωσης της μέχρι τότε πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου για διορισμό Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής από την Γενική Συνέλευση του Σωματείου που θα πραγματοποιηθεί στις 21-6-2012 ημέρα Πέμπτη στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο”.

To Top