Αρνητική εισήγηση για την αδειοδότηση με δυο “αγκάθια” – Καθησυχάζουν στην Αλκμήνης!

Αρνητική είναι σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες η εισήγηση της επιτροπής αδειοδότησης για την ΠΑΕ Άρης! Ο φάκελος του Άρη δεν περνάει (καταρχήν) για δύο “σκοπέλους”. Ο πρώτος είναι οι προσφυγές των Ντίκο, Φατί και ο δεύτερος ότι δεν πείστηκαν τα μέλη της επιτροπής για το πλάνο βιωσιμότητας.

Παρουσία του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Κόντη και του υπεύθυνου οικονομικών, Μπάμπη Κωτσιόπουλο εξετάστηκε σήμερα το πρωί ο φάκελος του Άρη από την επιτροπή αδειοδότησης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Αθήνα υπάρχει καταρχήν αρνητική εισήγηση για δύο λόγους.

Ο πρώτος έχει να κάνει με τις προσφυγές από τους Ντίκο και Φατί, ο δεύτερος με το πλάνο βιωσιμότητας που αναλύθηκε.

Σε ότι αφορά τον πρώτο λόγο, ήταν βέβαιο πως μέσα στις επόμενες μέρες θα υπήρχε επαφή με τους δύο παίκτες, ώστε να πληρωθούν και να αποσύρουν τις προσφυγές τους. Η εξέλιξη δεν άργησε να έρθει και ήταν θετική, μια και ο εκπρόσωπος των παικτών απέσυρε τις δυο προσφυγές, με την επιφύλαξη, πάντως, ότι εφόσον δεν είναι συνεπής η διοίκηση, θα τις επαναφέρει.

Για το πλάνο βιωσιμότητας, η διοίκηση θα δώσει τη “μάχη” της τέλη του μήνα, για να πείσει την δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ ότι μπορεί το ποδοσφαιρικό τμήμα να λειτουργήσει και να είναι βιώσιμο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για μια ακόμη φορά σε δηλώσεις του ο Γιάννης Κόντης, αλλά και στα όσα έχει τονίσει στους συνεργάτες του, εκφράσει την πεποίθηση, ότι στο τέλος θα υπάρξει θετική κατάληξη της υπόθεσης. Γενικά στην Αλκμήνης καθησυχάζουν για το θέμα, τονίζοντας ότι οι κίτρινοι θα πάρουν κανονικά την άδεια.

 

 

To Top