Φατί και Ντίκο απέσυραν τις προσφυγές!

Ο πρώτος από τους δύο λόγους που η ΠΑΕ Άρης δεν πήρε από σήμερα άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα, δεν υφίσταται πλέον! Οι Φατί και Ντίκο απέσυραν τις προσφυγές που είχαν καταθέσει μετά από τις επαφές που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης με τους εκπροσώπους των δύο παικτών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αθανασιάδης επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Φατί, Γιώργο Ζελελίδη και τον εκπρόσωπο του Ντίκο στην Ελλάδα, Λευτέρη Σιδηρόπουλο και τους έπεισε – έχοντας ως ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί την χθεσινή απόφαση της Κοινωνίας Μελών – να αποσύρουν τις προσφυγές. Αυτό έγινε και τυπικά με την αποστολή εγγράφων από την πλευρά των παικτών, οι οποίοι περιμένουν να πληρωθούν τα οφειλόμενα και να τελειώσει το ζήτημα.

Πρόκειται για τη συνέχεια της θετικής εξέλιξης που ξεκίνησε απόο περασμένό Σάββατο και έδειξε την καλή διάθεση από την πλευρά των παικτών για να δοθεί λύση στο πρόβλημα των κίτρινων.

Φυσικά, θεωρείται αυτονόητο ότι για να υπάρχει συνέχεια της καλής συνεργασίας των δυο πλευρών (ΠΑΕ-παίκτες) πρέπει να καταβληθούν τα υποσχόμενα από τους κίτρινους στους παίκτες…

To Top