Προσφυγή και ο Ουμπίντες!

Ο Χαβιέρ Ουμπίντες είχε δώσει τελεσίγραφο για να μην καταθέσει προσφυγή την περασμένη Τετάρτη. Έξι μέρες μετά, δεν έγινε τίποτα και ο Αργεντινός κατέθεσε προσφυγή, προκειμένου να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του!

Μια ακόμη δυσάρεστη είδηση έκρυβε η σημερινή μέρα σε ότι αφορά το οικονομικό μέτωπο. Ο MVP του περσινού πρωταθλήματος και ένας από τους ποδοσφαιριστές πουσε καμία των περιπτώσεων πρέπει να χαθεί προχώρησε στην κατάθεση της προσφυγής, όπως μετέδωσε το σάιτ του συνδρομητικού καναλιού, το οποίο επικαλείται έγκυρες πληροφορίες!

Άνθρωποι του Άρη είχαν χθες επικοινωνία με τον μάνατζερ του παίκτη (Μαγκνταλένα), ο οποίος μετέφερε την δυσαρέσκεια του πελάτη του γιατί δεν τηρήθηκε άλλη μια υπόσχεση. Δεν μπόρεσε να κάνει άλλο υπομονή και έδωσε εντολή για προσφυγή, προκειμένου καταρχήν να διασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονται και (αναλόγως των εξελίξεων) την ελευθερία του.

Είχε προηγηθεί η διορία του Ουμπίντες μέχρι την περασμένη Τετάρτη. Ο Άρης ζήτησε μερικές μέρες υπομονή, ο Αργεντινός έκανε μια βδομάδα και ενήργησε, όπως ενήργησε. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα όσα είχαν ειπωθεί τις τελευταίες μέρες οι κίτρινοι θα μπορούσαν να αποφύγουν την προσφυγή εφόσον κατέβαλαν ένα ποσό 50-70.000 ευρώ.

Στην Αλκμήνης, πάντως, έλεγαν πριν από λίγο ότι δεν έφτασε κάποιο σχετικό χαρτί στην ΠΑΕ, αν και σε τέτοιες περιπτώσεις η γραφειοκρατική διαδικασία παίρνει λίγες μέρες. Ειδικά όταν η εντολή έχει δοθεί στην Αργεντινή, λόγω της διαφοράς ώρας, υπάρχει εύλογη καθυστέρηση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η προσφυγή Καστίγιο η οποία κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ 24 ώρες μετά την κατάθεσή της.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η πλευρά Ουμπίντες άφησε ανοικτό ένα παράθυρο σημειώνοντας ότι στην περίπτωση που πληρωθεί τα οφειλόμενα (περίπου 200.000 ευρώ) τότε θα την αποσύρει. Το θέμα φυσικά είναι ότι αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν, Μόνο (πράγμα δύσκολο) εάν πεισθεί να αποσύρει την προσφυγή με ένα μικρότερο ποσό και να διακανονίσει τα υπόλοιπα.

 

 

To Top