Προσφυγή… “μαχαιριά” από τον Κουλουχέρη!

Ένα απρόοπτο εξωαγωνιστικό πρόβλημα προέκυψε στον Άρη, μια και ο Θέμης Κουλουχέρης έκανε προσφυγή ζητώντας χρήματα και την ελευθερία του! Μια ανάπαντεχη είδηση έκρυβε η σημερινή ημέρα για τους κίτρινους, μια και ένας από τους παλαιότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας προχώρησε στην κατάθεση προσφυγής τη στιγμή που είχε προγραμματισμένο ραντεβού με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Θανάση Αθανασιάδη!

Ο Κουλουχέρης στην προσφυγή του ζητάει τα δεδουλευμένα χρήματα των τελευταίων μηνών, ενώ ζητάει την ελευθερία του μεταξύ άλλων για “μείωση προσωπικότητας”, επειδή δεν συμπεριλήφθηκε στην καλοκαιρινή προετοιμασία, αλλά και εξαιτίας της συμμετοχής του στο δεύτερο γκρουπ των προπονήσεων του Άρη, τις τελευταίες ημέρες!

Στην Αλκμήνης δήλωναν έκπληκτοι για τη συμπεριφορά αυτή του 31χρονου αμυντικού, ενώ όπως τονίζουν υπήρχε για σήμερα προγραμματισμένο ραντεβού ανάμεσα στον Θανάση Αθανασιάδη και τον Κουλουχέρη προκειμένου να βρουν μια φόρμουλα εξόφλησης του χρέους, αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού αυτό. Αντί για της παρουσίας του έστειλε την προσφυγή, διαλέγοντας να λήξει άδοξα και της δικαστικής οδού τη συνεργασία με τους κίτρινους!

Στην υπόθεση Κουλουχέρη πρέπει να σημειώσουμε ακόμη, ότι:
1. Δεν ήταν στα αγωνιστικά πλάνα και του Τσιώλη και του Πρόμπιερζ, έγινε προσπάθεια το καλοκαίρι να αποχωρήσει (Λάρισα), αλλά και πριν λίγες βδομάδες (Δόξα Δράμας), αλλά δεν βρέθηκε κοινή λύση.

2. Το συμβόλαιό του για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα, αλλά και ανάλογα με τις συμμετοχές του και την πρόσφατη προσφορά του  κρίνεται ιδιαίτερα υψηλό.

3. Ο ποδοσφαιριστής όπως έλεγε στο φιλικό του περιβάλλον είναι δυσαρεστημένος γιατί έχει να παίρνει χρήματα πολλών μηνών, χωρίς να έχει δημιουργήσει ο ίδιος κάποιο πρόβλημα…

To Top