Τσαλδάρης: «Η άμυνα έδωσε την νίκη»

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης μίλησε και αυτός στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» κατά την άφιξη της κιτρινόμαυρης αποστολής από την Λιθουανία.

«Είναι μία σημαντική νίκη. Καταφέραμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από την ήττα στην πρεμιέρα. Η κατάσταση είναι στα χέρια μας πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί και να κερδίσουμε μέσα στην Ολλανδία» είπε ο έμπειρος γκαρντ των κίτρινων, σημειώνοντας ότι:

«Η ομάδα αρχίζει να βρίσκει ρυθμό. Τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς αρχίζουν να φαίνονται στο γήπεδο. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, ακόμα δεν έχουμε πιάσει το 100% αλλά θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Η άμυνα ήταν το κλειδί για να κερδίσουμε τη Ρουντούπις. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα στο κομμάτι αυτό και τα καταφέραμε».

Για τη συνέχεια ο Τσαλδάρης είπε: «Μετά το ρεπό θα μπορέσουμε να δουλέψουμε. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη και θα είναι δύσκολα και κρίσιμα αντιμετωπίζοντας καλές ομάδες».

Για τον ίδιο υπογράμμισε: «Αρχίζω να βρίσκω τον ρυθμό μου, τα πατήματά μου. Είμαι μέλος της ομάδας και προσπαθούμε όλοι μαζί να δεθούμε ακόμα περισσότερο».

To Top