Ταπούτος: «Στο χέρι του Άρη η πρόκριση»

Τι σημασία έχει η κούραση, όταν έχει προηγηθεί μια τόσο καλή εμφάνιση και μια νίκη στην Λιθουανία; Εμφανώς καταβεβλημένοι από την κούραση του μακρινού ταξιδιού από το Κάουνας, αλλά με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο όλων επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τετάρτης η αποστολή του Άρη.

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» μίλησε κατά την άφιξη της αποστολής ο Χρήστος Ταπούτος, ο οποίος τόνισε: “Ήταν η πρώτη νίκη στο Eurocup, ιδιαίτερα σημαντική για να διεκδικήσουμε τη μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου που δίνουν την πρόκριση. Τα πράγματα είναι στο χέρι μας μετά και τη νίκη αυτή. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να περάσει στον επόμενο γύρο και να έχει δύο παιχνίδι την εβδομάδα μέχρι το Μάρτιο”.

Ο αρχηγός του Άρη υπογράμμισε ακόμη ότι:
“Παίξαμε καλύτερα σαν ομάδα, βάλαμε τη μπάλα μέσα, βάλαμε κάποια ελεύθερα σουτ και σε συνδυασμό με την πολύ καλή αμυντική λειτουργία καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη”.

Για την τρίτη αγωνιστική στους ομίλους επισήμανε ότι:
“Μετά από το πολύ δύσκολο ταξίδι χρειαζόμαστε ξεκούραση. Αν κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι τότε η πρόκριση θα είναι στο χέρι μας”.

To Top