ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Προσωπικά θεωρώ δύο τις σοβαρές προτάσεις, πιο συμφέρουσα αυτή του Αρβανιτίδη”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και άλλοτε προπονητής του Άρη, Νίκος Πασιαλλής μίλησε για τις προτάσεις ενδιαφέροντος που έχουν κατατεθεί για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά όσα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

«Διαβάζω για πέντε προτάσεις, όμως δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα. Για μένα δεν είναι και πολύ καλό οι πολλές προτάσεις. Με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση τόσα χρόνια. Αν είναι πραγματικές οι προτάσεις καλώς να έρθουν. Μήπως όμως ορισμένοι το κάνουν για λόγους διαφήμισης. Θεωρώ ότι αυτήν την στιγμή οι πιο σοβαρές προτάσεις είναι αυτές του Καλαϊτζίδη και του Αρβανιτίδη. Δική μου άποψη είναι πως πιο συμφέρουσα είναι αυτή του Αρβανιτίδη, αν λάβουμε υπ’ όψιν μας την περσινή χρονιά Καλαϊτζίδη που δεν κατάφερε να ανεβάσει την ομάδα στην Football League. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο γιατί είμαστε και σε δικαστική διαμάχη.

Ο Αρβανιτίδης είναι πιο δοκιμασμένος μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας στη Βέροια, αν και από ότι λένε είναι ο γιος του μπροστά, αφού έχει καλές σχέσεις με τη ΕΠΟ. Αυτό που θέλω εγώ είναι ο Άρης να βρίσκεται τη νέα σεζόν στην Σούπερ Λίγκα, ανεξαρτήτως του ποιος θα αναλάβει. Δεν λέω ότι με τον Αρβανιτίδη ανεβαίνει σίγουρα, όμως, οι πιθανότητες είναι περισσότερες λόγω και των σχέσεών του».

Για τα εχέγγυα που πρέπει να καταθέσει όποιος θέλει να πάρει τον Άρη: «Όχι πάντως φωτοτυπία των εγγυητικών τραπεζών από την Ελβετία που έφερναν κάποιοι. Να βάλει χρήματα άμεσα, να ενισχύσει με παίκτες και προπονητή κατευθείαν και από εκεί και πέρα δεν έχει να φοβηθεί κάτι».

To Top