ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προτάθηκε και εξετάζεται από τον Άρη και ο Μπόρχα Εκίθα

Οι προτάσεις από την αγορά των ελεύθερων φτάνουν σωρηδόν στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης. Μία περίπτωση για την ενίσχυση της άμυνας των “κιτρινόμαυρων”, είναι αυτή του Βάσκου στόπερ, Μπόρχα Εκίθα.

Η δράση στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και στο Foxbet.gr μπορείτε να βρείτε τα ρεπορτάζ όλων των αγώνων, όπως και τα σημεία που ξεχώρισαν για ποντάρισμα! Ακόμα, διαβάστε χρήσιμους οδηγούς, αλλά και άρθρα για… ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, όπως για παράδειγμα τα Esports στον κόσμο του στοιχήματος!

Ο 28χρονος Ισπανός έχει μείνει ελεύθερος από την Εϊμπαρ, στην οποία αγωνιζόταν την τελευταία διετία (21 συμμετοχές), ενώ τα προηγούμενα 4 χρόνια έπαιζε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, με την οποία κατέγραψε 63 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Δύο χρόνια έπαιζε στη β’ ομάδα των Βάσκων, από τις ακαδημίες της οποίας αναδείχτηκε. Βεβαίως, την προηγούμενη χρονιά είχε μόλις επτά ματς (τα τέσσερα στο Κύπελλο Ισπανίας, στο οποίο σκόραρε και το μοναδικό γκολ της καριέρας του), κάτι που αναμένεται να απασχολήσει έντονα στην πορεία, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες προτάθηκε και στην ΑΕΚ, η οποία εξέταζε σοβαρά την περίπτωσή του, μέχρι που αποφάσισε να κινηθεί και να αποκτήσει τον Λέσκοτ.

To Top