ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προτελευταίο τεστ του Άρη πριν τη πρεμιέρα, υποδέχεται την ΑΕΛ στο Κλεάνθης Βικελίδης (20.00, PRESSARIS LIVE)

Ακόμα ένα τεστ απόψε για τον Άρη πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 20.00 την ΑΕΛ.

Οι «κιτρινόμαυροι» δίνουν απόψε το προτελευταίο τους φιλικό παιχνίδι -δίνουν ακόμα ένα στις 14/08 με τον Βόλο- πριν την πρώτη σέντρα για το φετινό πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας το σύνολο του Κώστα Φραντζέσκου.

Αυτό είναι το πέμπτο κατά σειρά φιλικό ματς για τον Άρη, καθώς προηγήθηκαν εκείνα με τον Ολυμπιακό (0-3), Λοκομοτίβ Μόσχας (2-1), Χάιντουκ Σπλιτ (1-3) και Ερυθρό Αστέρα (1-2), ενώ μεσολάβησαν και οι δύο επίσημες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με την Αστάνα (0-2 & 2-1).

Πρόκειται για ένα ακόμα σημαντικό φιλικό, με τον Άκη Μάντζιο να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει για σχήματα και καταστάσεις στην εντεκάδα της ομάδας, αλλά και νέα πρόσωπα, καθώς χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο άρτι αφιχθείς Χουάν Ιτούρμπε.

Όσον αφορά την ΑΕΛ, κατά την παρουσία της στο Καρπενήσι έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια, με Εθνικό Άχνας και Λεβαδειακό, ματς στα οποία δεν δέχτηκε τέρμα: Λευκή ισοπαλία με τον Εθνικό Άχνας ενώ κέρδισε 1-0 την ομάδα της Λειβαδιάς.

To Top