“Προτεραιότητα μου ο Άρης, να υπάρχει ειλικρίνεια από τη διοίκηση”

Εν αναμονή εξελίξεων είναι οι παίκτες του Άρη, με τον Μιχάλη Κύργια να δηλώνει ότι η νέα διοίκηση της ομάδας πρέπει να είναι ειλικρινής προς τους παίκτες και ό,τι πει να το κάνει. Όπως είπε ο Κύργιας, προς το τέλος του μήνα θα έχουν ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, ενώ σε μια πρώτη επαφή που έγινε με τη νέα διοίκηση τα δείγματα ήταν θετικά. Ο αμυντικός της ομάδας, ξεκαθάρισε ότι προσωπική του προτεραιότητα είναι να μείνει στον Άρη, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο της ομάδας και πόσο δυναμικά τους στήριξε μέσα στην σεζόν.

Ο στόπερ του Άρη μίλησε στον Sentra 103.3 για την επόμενη μέρα της ομάδας και για το δικό του μέλλον.

Αρχικά είπε: «Ο Άρης είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Το να παίζεις σε μια τέτοια ομάδα με τόσο κόσμο, είναι απίστευτο μακάρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Για όλα τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό να παίζουν για μια τέτοια ομάδα.

Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία. Έγιναν κάποιες επαφές, εμείς ακούσαμε ότι είχε να μας πει ο κ. Στεφανίδης, μας μίλησε σωστά και ειλικρινά. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, περιμένουμε και θα δούμε.

Πιο πολύ αυτό που θέλουμε είναι ειλικρινή πράγματα, κάτι που θα μας πει να γίνει, να μην μας πει κάτι και να γίνει κάτι άλλο. Το βασικό για να λειτουργήσει σωστά μια ομάδα είναι να υπάρχει ειλικρίνεια».

Για το μέλλον του ίδιου και τι πιστεύει για τους συμπαίκτες του: «Είναι προτεραιότητα μου η ομάδα, έχω συμβόλαιο και είμαι διατεθειμένος εγώ και όλα τα παιδιά να περιμένουμε. Πρέπει κάποια στιγμή να δρομολογηθούν εξελίξεις και να δούμε που θα παίξει η ομάδα, είναι πολύ σημαντικό. Ο Άρης όλοι ξέρουν ποιος είναι και τι δυναμικότητα έχει για αυτό είμαστε διατεθειμένοι να περιμένουμε. Όλοι νομίζω θα θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν στον Άρη.»

Για το πώς βίωσε ο ίδιος αυτή την σεζόν: «Ήταν μια μεγάλη εμπειρία. Αυτόν τον κόσμο δεν τον συναντάς τέτοιες εποχές εύκολα, λίγες ομάδες μπορούν να μαζεύουν τέτοιο κόσμο, αυτό είναι το μεγαλείο της ομάδας. Είχε πέσει η ομάδα τελευταία αγωνιστική και ήταν 8.000 κόσμος στο γήπεδο. Είναι προς τιμή των οπαδών που ήταν εκεί, για να στηρίξουν την ομάδα»

Για το κλίμα που επικρατεί μεταξύ των συμπαικτών του: «Πολλοί έχουν ζήσει όχι μόνο τον περασμένο, αλλά και τον προηγούμενο χρόνο. Όταν είσαι σε μια ομάδα και έχει περάσει δύσκολα είναι δύσκολο να δείξεις ξανά εμπιστοσύνη. Αν μπορέσουν οι άνθρωποι της διοίκησης και παρουσιάσουν κάτι και αυτά που μας πουν ικανοποιήσουν τον καθένα και είναι πραγματοποιήσιμα, δεν νομίζω κάποιος να μην έχει διάθεση να συνεχίσει στον Άρη. Ο κόσμος στο γήπεδο, το πόσο ακολουθούν την ομάδα, δεν έχει να κάνει σε ποια κατηγορία θα παίζει»

Για το τι έφταιξε για τον Άρη την φετινή χρονιά: «Υπήρχαν κάποια κομβικά ματς που δεν πήγαν, όπως θα θέλαμε στις λεπτομέρειες. Με τον Απόλλωνα εντός έδρας, τον Λεβαδειακό εκτός και με την Βέροια εντός. Ήταν κομβικά ψυχολογικά και βαθμολογικά. Αν παίρναμε αυτό που θέλαμε, θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα»

Για το πώς διαχειρίστηκαν την πίεση: «Όταν πας σε μια ομάδα όπως ο Άρης το ξέρεις. Γενικά στο ποδόσφαιρο υπάρχει πίεση, ίσως δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε την πίεση και αυτό φαίνεται που στο «Χαριλάου» δεν πήραμε κάποιους βαθμούς. Πρέπει να είσαι διατεθειμένος να αντέξεις την πίεση, δεν ξέρω ατομικά, αλλά συνολικά δεν μπορέσαμε την διαχειριστούμε»

Για το ποιο είναι το μέλλον τώρα: «Προς το τέλος του μήνα, θα ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Κάπου εκεί θα φανούν και κάποια πράγματα πως θα γίνουν»

Για το μήνυμα τους στους οπαδούς: «Να στηρίζουν τους εκάστοτε ανθρώπους που θα είναι στην ομάδα και να είναι δίπλα τους. Ο Άρης θα επιστρέψει εκεί που του αξίζει”.

To Top