ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προτεραιότητα οι υπογραφές με Ένινγκ, προχωράει η ενίσχυση του τεχνικού τιμ…

Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων αυτή που διανύουμε αισίως από σήμερα για τον ποδοσφαιρικό Άρη, καθώς η άφιξη του Θοδωρή Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη θα σηματοδοτήσει ενέργειες που θα αφορούν την “επόμενη μέρα” της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας των “κιτρινόμαυρων” έχει σε περίοπτη θέση στην ατζέντα των “ανοιχτών υποθέσεων” το μέλλον του Μίχαελ Ένινγκ.

Με τον Γερμανό προπονητή είχε υπάρξει προ… καραντίνας, προφορική συμφωνία για νέο συμβόλαιο, ωστόσο τα όσα προέκυψαν με τον κορωνοϊό, “πάγωσαν” το θέμα και το άφησαν να πλανάται μέχρι και σήμερα. Ο Θοδωρής Καρυπίδης δείχνει να έχει πάρει την οριστική του απόφαση για τον 54χρονο προπονητή και να του εμπιστευτεί τα ηνία της ομάδας και για την επόμενη σεζόν.

Η εισήγηση, άλλωστε, του Άγγελου Χαριστέα είναι απόλυτα θετική για τον Ένινγκ, τον οποίο έφερε ο ίδιος στην Ελλάδα τον περασμένο Οκτώβριο για να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας.

Αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει, ενδέχεται ο Γερμανός να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο με τους “κιτρινόμαυρους” με αυξημένες αποδοχές, ενώ θα υπάρχουν και μπόνους επίτευξης στόχων με την ομάδα. Με αυτό τον τρόπο, η διοίκηση του Άρη θέλει να τον επιβραβεύσει για την καλή του δουλειά φέτος, αναγνωρίζοντας πως ανέλαβε την ομάδα σε μία δύσκολη περίοδο για την ίδια, γνωρίζοντας πως θα έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παράλληλα, μετά τις υπογραφές με τον Ένινγκ, θα ακολουθήσει και ενίσχυση του τεχνικού τιμ των “κιτρινόμαυρων”.

Ο Γερμανός είχε θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση για την παραμονή του στην ομάδα του Άρη, να διατηρηθούν στο πλευρό του οι Τόλης Τερζής και Λάζαρος Βαρδάκης. Ο Γερμανός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον άμεσο συνεργάτη του, αλλά και τον γυμναστή της ομάδας, τους οποίους επαινεί όποτε του δίνεται η ευκαιρία. Ιδιαίτερη εκτίμηση ο Γερμανός τρέφει και προς το πρόσωπο του γυμναστή τερματοφυλάκων της ομάδας, Αλέκου Ράντου, με τον οποίο επίσης έχει εξαιρετική συνεργασία.

Παράλληλα, όμως, έχει ζητήσει την ενίσχυση του τιμ του, με σίγουρα ένα ακόμα πρόσωπο, το οποίο θα αναλάβει την ανάλυση του αντιπάλου, προκειμένου να αποσυμφοριστεί ο Τόλης Τερζής, που είχε αναλάβει το συγκεκριμένο κομμάτι φέτος. Δεν αποκλείεται, στο υπάρχον τιμ να προστεθεί κι ένας σκάουτερ, κάτι που θέλει και ο Άγγελος Χαριστέας.

 

To Top