ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σερβικά ΜΜΕ: “Εκτός πλάνων ο Ματέο Γκαρσία, ψάχνεται για διαζύγιο ο Ερυθρός Αστέρας”

Στην Σερβία αποκαλύπτουν τις τελευταίες μέρες πως το μέλλον του Ματέο Γκαρσία στον Ερυθρό Αστέρα είναι αρκετά… δυσοίωνο. 

Σύμφωνα με τις ιστοσελίδες, telegraf.rs και kurir.rs, o Αργεντινός είναι εκτός πλάνων του προπονητή, Ντέγιαν Στάνκοβιτς για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και αναζητείται ο τρόπος για να απεμπλακεί ο σερβικός σύλλογος από το συμβόλαιό του!

Όπως αναφέρει η πρώτη ιστοσελίδα: “Ο Ερυθρός Αστέρας θα προσπαθήσει να πουλήσει τον Ματέο Γκαρσία αυτή την μεταγραφική περίοδο, καθώς του κοστίζει 500.000 ευρώ για κάθε χρόνο μέχρι το 2023. Αυτά είναι τα χρήματα που παίρνει ο Αργεντινός για να κάθεται στον πάγκο. Το περασμένο καλοκαίρι ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή του Αστέρα που πλήρωσε 1.800.000 ευρώ στην Λας Πάλμας, δίνοντας μάχη με τον Ολυμπιακό για την υπογραφή του παίκτη”.

Στην δεύτερη, υπάρχουν δηλώσεις του Ζόραν Στογιαντίνοβιτς, ενός εκ των μάνατζερ που συμμετείχαν στην μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία: “Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι. Κανείς ακόμα επίσημα δεν μας είπε κάτι. Είναι γεγονός πως με τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς δεν είχε καθόλου χρόνο, οπως είχε με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Θυμηθείτε τα γκολ του Ματέο το περασμένο καλοκαίρι. Έδειξε ποιότητα όταν ήρθε. Κάθε παίκτης έχει μία περίοδο… κρίσης. Μην ξεχνάτε πως δεν έκανε προετοιμασία με την ομάδα πέρσι. Όταν ήταν φρέσκος έκανε την διαφορά στην ομάδα και φάνηκε αυτό. Αν θέλουν να τον πουλήσουν κάποια στιγμή θα πρέπει να τον εμπιστευτούν και να του δώσουν χρόνο συμμετοχής”.

 

 

 

 

To Top