Προφορική συμφωνία με Γιάννη Παπαδόπουλο! Έρχεται στη Θεσσαλονίκη και ντύνεται στα κιτρινόμαυρα!

O Άρης βρίσκεται μια ανάσα από την πραγματοποίηση μιας σπουδαίας μεταγραφικής κίνησης! Οι κίτρινοι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS, έχοντας «αγκαλιάσει» μεταγραφικά τον 24χρονο Θεσσαλονικιό μέσο, με αποτέλεσμα να θεωρείται θέμα χρόνου η απόκτησή του!

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός μέσος, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή το 2006 και φόρεσε το 2008 την φανέλα του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, είχε τελευταίο σταθμό της καριέρας του την… κιτρινόμαυρη Διναμό Δρέσδης! Πέρσι έπαιξε σε 9 αγώνες, 587 λεπτά και συνολικά μετράει στην Γερμανική ομάδα (Μπουντεσλίγκα Β’) 33 αγώνες, 1701 λεπτά.

Ο νεαρός μέσος είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και ρέκορντμαν συμμετοχών Δανιήλ Παπαδόπουλου, έχει χριστεί διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες και βρίσκεται προ των πυλών του Κλεάνθης Βικελίδης, συνεχίζοντας με τα… κιτρινόμαυρα την καριέρα του. Ο Παπαδόπουλος αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη με τον ατζέντη του, προκειμένου να επέλθει η τελική συμφωνία και να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον Άρη, με τον ίδιο να επιστρέφει στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη.

Είναι σημαντικό ότι είναι κάτω των 24 χρόνων, οπότε δεν λογίζεται ως μεταγραφή η απόκτησή του.

Κατά μοναδική σύμπτωση το ντεμπούτο του στην Α’ εθνική το πραγματοποίησε στις 11 Νοεμβρίου 2006 στην εντός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τον Άρη!

 

To Top