Την Δευτέρα και πάλι σε… κάλπες ο Άρης! Ψηφίζει ο κόσμος για το πώς θα γίνει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου!

Σχεδόν οκτώ ώρες κράτησε η τακτική γενική συνέλευση της ΚΜΑ. Ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε (αφού πέρασε από χίλια κύματα) λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα! Τελικά αποφασίστηκε από το σώμα να πάει ο Άρης σε νέες εκλογές και ο κόσμος στις κάλπες για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου!

Οι κάλπες θα στηθούν στο Κλεάνθης Βικελίδης την προσεχή Δευτέρα και ο κόσμος θα κληθεί να ψηφίσει ανάμεσα σε δυο προτάσεις:

1. είτε αύξηση του 51% απευθείας, ώστε να πάρει οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος την ΠΑΕ  χωρίς να μπορεί να έχει λόγο η Λέσχη,

2. είτε αύξηση του 51% μέσα, όμως, από την έγκριση της ΚΜΑ και του ΑΣ (να υπάρχει ένα εύλογο διάστημα ενός μήνα για να παραιτηθεί ή όχι του δικαίωματος συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου), ώστε να υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες και να μπορεί να εγκρίνει ή όχι η Λέσχη την έλευση κάποιου επενδυτή, αφού δει και εξετάσει το πρόγραμμα και τις προθέσεις του.

Στις εκλογές αυτές της Δευτέρας θα έχουν δικαίωμα ψήφου, όσοι είχαν πάρει διαρκείας πέρσι, όπως ακριβώς έγινε και στις εκλογές για την ΠΑΕ! Θα υπάρξουν από την Πέμπτη περισσότερες λεπτομέρειες μέσα από την ανακοίνωση της ΚΜΑ!

To Top