ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προφορική συμφωνία με Κεν Μπράουν, αναζητά εγγυήσεις η ΚΑΕ Άρης

Ο Κεν Μπράουν, 30χρονος Αμερικανός με ύψος 1,85 μ., είναι ο παίκτης που έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Άρη για να αντικαταστήσει τον Γκάρι Τάλτον. Η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί μόλις οι κίτρινοι δώσουν στον έμπειρο γκαρντ τις εγγυήσεις που έχει ζητήσει.

Ο Μπράουν ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην Λιθουανία αγωνιζόμενος με την Λιετκαμπέλις και στο Τσάμπιονς Λιγκ είχε 10,7 πόντους, 1,7 ριμπάουντ και 5,7 ασίστ.

Αποχώρησε από την λιθουανική ομάδα πριν από λίγες μέρες και δέχθηκε την πρόταση του Άρη, την εξέτασε και αποφάσισε να την αποδεχθεί, με την προϋπόθεση να του δοθούν κάποιες εγγυήσεις.

Αυτές προσπαθεί να βρει η ΚΑΕ ώστε να φέρει τον Αμερικανό γκαρντ μέσα στη βδομάδα για να τον έχει ο Σούλης Μαρκόπουλος στη διάθεσή του στον κρίσιμο αγώνα με το Ρέθυμνο στην Κρήτη.

Ο Μπράουν έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2016-17 στον Κόροιβο. Ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν και είχε 16,3 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 7,2 ασίστ σε 12 αγώνες και αναχώρησε με καλύτερο συμβόλαιο για την Αλ Ριγιάντι.

To Top