Προφορική συμφωνία με τον Πρόμπιερζ!

Ο κύβος ερρίφθη! Η ΠΑΕ Άρης ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Μίκαλ Πρόμπιερζ και απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να αναλάβει και με τη… βούλα το τιμόνι της κιτρινόμαυρης ομάδας!

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε μάλιστα σχετική ανακοίνωση, μιλώντας για “κατ΄αρχήν προφορική συμφωνία”!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την καταρχήν προφορική συμφωνία με τον Πολωνό προπονητή Μίχαλ Πρόμπιετς. Ο Πολωνός τεχνικός, που αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής στην χώρα του το 2010, έχοντας κατακτήσει την ίδια χρονιά με την Γιαγκελόνια το κύπελλο και το Σούπερ Καπ Πολωνίας και αναμένεται αύριο στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές”.

Ο 39χρονος προπονητής έχει τυπικά συμβόλαιο με την LKS Λοντζ και αναμένεται να αποδεσμευτεί από την Πολωνική ομάδα, προκειμένου να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, όπως θεωρεί την συνεργασία του με τον Άρη, , κάτι που όπως διεμήνυσε στους ανθρώπους του Άρη δεν θα είναι δύσκολο αφού έχει εξαιρετική σχέση με τον Πρόεδρο της πολωνικής ομάδας! 
 
Ο Πρόμπιερζ προπονεί την LKS Λοντζ από τον περασμένο Σεπτέμβριο, συμβάλλοντας στην αγωνιστική… «ανάσταση» μια και είχε ξεκινήσει με πέντε ήττες και μόλις ένα γκολ, αλλά επί της θητείας του ανέκαμψε αγωνιστικά.

To Top